Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Січня, 2020 р., 09:21
Шановні мешканці Райгородоцької громади та її гості ! У ці різдвяні дні, коли наші серця наповнюються духовною радістю, сердечно поздоровляю Вас і Ваші родини з Різдвом Христовим і Новим роком. Підносячи подяку Богові за всі благодіяння і милості в минулому році, будемо старанно просити, щоб Він зберіг нас в єдності, однодумності та братолюбстві, дарував нам добре здоров’я та добробут, благословляв на нові здобутки і оберігав від усілякого зла. Ваші серця завжди хай будуть зігріті любов’ю і теплом, домівки повняться добром, радістю та Божим благословенням, а новий рік стане для всіх нас роком добрих змін, а для України – роком зміцнення державності, соціально-економічного зростання та духовного оновлення! ХРИСТОС РОЖДАЄТЬСЯ! СЛАВІМО ЙОГО! З повагою, сільський голова Галина Кудлай
30 Грудня, 2019 р., 11:55
На святі діти співали танцювали розказували вірші, презентували новорічні костюми. В кінці свята всі дітки отримали від Діда Мороза та Снігурочки новорічні подарунки. З наступаючим Новим Роком!!!
28 Грудня, 2019 р., 17:02
28 грудня в Андріяшівському сільському клубі було гамірно та весело. Жителі села зібралися разом, щоб у дружньому колі вітати з прийдешнім Новим роком. Від імені сільського голови Г.М. Кудлай з побажаннями миру, міцного здоров‘я, сімейного благополуччя, достатку та добробуту в кожній родині до присутніх звернувся в.о. старости С.В.Базилівський.Учасники свята порадували глядачів новорічними піснями, віршами, танцями, а переможці конкурсів отримали від Діда Мороза та Снігуроньки солодкі подарунки. Всього вам найкращого в Новому 2020 році!
27 Грудня, 2019 р., 19:07
27 грудня 2019 р. у селі Мартинівка засяяла новорічна ялинка та запросила жителів громади на Новорічну казку з Дідом Морозом та Снігуронькою, подарунками, казковими героями, цікавими конкурсами, піснями. Кого тільки не було на святі: співак Дзідзьо, Баба Яга, Кощій Безсмертний, співачка Оля Полякова, баба Параска та баба Палажка. Святкове дійство розпочалося з привітань сільського голови Г.М.Кудлай, яка побажала всім здоров‘я, миру, родинного затишку, життєвих гараздів та подякувала за співпрацю депутату сільської ради В.Г. Степанському. На святі лунали Новорічні колядки, щедрівки від працівників Будинку культури с. Райгородок та учасників художньої самодіяльності. Сюрпризом для всіх присутніх було розігрування подарунку від Валерія Степанського. З наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим, шановні жителі нашої громади!
25 Грудня, 2019 р., 14:42
                                        
24 Грудня, 2019 р., 16:12
НОВОРІЧНІ СВЯТА РАЙГОРОДОЦЬКОЇ ОТГ 27.12.2019р. о 14.00 клуб с.Мартинівка "Новорічна казка". 28.12.2019р.о 18.00 клуб с.Андріяшівка "Вітаю, вітаю Новий рік". 28.12.2019р. о 18.00 будинок культури с.Буряки "Новорічне сяйво" 27.12.2019р о 18.00 будинок культури с.Маркуші "Новорічний карнавал". 29.12.2019р. о 18.00 клуб с.Обухівка Концертно-розважальна програма. 28.12.2019р. о 18.00 будинок культури с.Велика П'ятигірка. Новорічно-розважальна програма "Сільське життя". На вас чекають новорічний настрій, приємні сюрпризи!
23 Грудня, 2019 р., 10:02
Відповідно до ЗУ "Про місцеве самоврядування в Україні" та "Про співробітництво територіальних громад" Райгородоцька об'єднанна територіальна громада сіл Райгородок,Лемеші,Мартинівка,Андріяшівка,В.П'ятигірка, Любомирівка,Мирне,Лісове,Маркуші,Обухівка,Буряки Бердичівського району через Райгородоцьку сільську раду в особі Кудлай Галини Миколаївни та Швайківська об'єднанна територіальна громада сіл Швайківка,Слободище,Райки,Мирославка,Демчин,Катеринівка,Бердичівського району в особі сільського голови Яригіна Тараса Петровича підписали Договір про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільного проєкту "Надання адміністративних послуг".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь