Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Лютого, 2020 р., 17:10
В останні лютневі дні Україна традиційно вшановує славетну Лесю Українку. Відкрити для себе українську письменницю, поетесу, громадську діячку, ближче познайомитися з творчою діяльністю, особистим життям пропонує виставка «Дзвінка струна Лесевого слова». 25 лютого на базі Райгородоцького Будинку культури відбувся літературний вечір «На шлях я вийшла ранньою весною». Бібліотекар Т. А. Максимець відмітила, що Леся Українка- неперевершений поет боротьби, поет- патріот. Її твори надихають, додають сил та впевненості. Спадщина Лесі Українки -це багатюще джерело краси і творчого духу народу. На вечорі звучали твори Лесі Українки. У Маркушівській с/б організовано тематичну викладку літератури «Славетна дочка України»
25 Лютого, 2020 р., 14:45
У Будинку культури села Велика П'ятигірка відбувся звіт сільського голови Райгородоцької ОТГ за 2019 рік.
24 Лютого, 2020 р., 16:00
24 лютого 2020р.в Буряківській с/б пройшли літературні гостини «В її імені -барви України», присвячені 149 річниці від дня народження української поетеси, перекладачки, громадської діячки, окраси і гідності української нації Лесі Українки. Бібліотекар Розпутняк О.Б. познайомила присутніх з творчою спадщиною та особистим життям видатноі поетеси. Користувачі дізналися цікаві факти з біографії, читали вірші, казки Лесі Українки, виконували пісні на її слова.
24 Лютого, 2020 р., 15:11
Звіт сільського голови  – це  рубіжний момент у житті об’єднаної територіальної громади. Готуючись до нього, кожний керівник глибоко аналізує кожну ланку своєї роботи. Критично оцінює недоліки, виявляє причини їх виникнення і, найголовніше, накреслює шляхи їх подолання.                                                                                                          
21 Лютого, 2020 р., 15:58
Рідна мова- духовний скарб нації, який через рутину часу з собою пронесли наші предки у важкій боротьбі за право бути собою. Багато в чому наша мова унікальна. У 1934 р на конкурсі мов у Парижі українська була визнана як найкраща, наймилозвучніша й найбагатша мова світу. Любімо нашу мову солов'їну!
20 Лютого, 2020 р., 11:14
До такого висновку сьогодні дійшли кадровики об’єднаних громад Житомирщини, які зібрались на семінар «Управління людськими ресурсами в ОТГ» в Житомирському регіональному офісі Програми «U-LEAD з Європою».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь