Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Січня, 2020 р., 17:53
Нет ничего хуже одиночества для молодых людей с инвалидность детства. Часто чувствуют себя оставленными с проблемой один на один, а окружающие, как правило, не стремятся помочь им справиться с изоляцией. В нашем случае, глава ОТГ Галина Кудлай заботится о подопечной. Мы передали, согласно распределения гуманитарной помощи холодильник, инвалидной кресло, приспособления для гигиены, постельное белье, текстиль, одежду. Liudmyla Lauf, Jürgen Martin, Dieter Melle спасибо за помощь и внимание. В наше время это большая ценность, так как мы живём на огромных скоростях! Порой некогда остановиться, присмотреться! А Вы находите время, чтобы собрать помощь и отправить в Украину. Поэтому Ваше внимание - это ещё пример настоящего человеческого отношения  - написала Ірина Піскун на своїй сторінці у Фейсбук.
30 Січня, 2020 р., 15:45
30 січня 2020р. в бібліотечних закладах Райгородоцькоі ОТГ відбулися заходи до 90 річчя з Дня народження В.З.Нестайко-українського письменника, класика сучасної української дитячої літератури. Буряківська с/б «Всеволод Нестайко-сонячний казкар з Бердичева»(бесіда). Райгородоцька с/б «Життєвий та творчий шлях В.З. Нестайко»(літературна година).Бібліотекар Тетяна Максимець наголосила, що біографічні матеріали про Всеволода Нестайко читаєш із комом в горлі, а його твори - із усмішками й навіть регочучи. Маркушівська с/б-тематична поличка « У письменника ювілей». Великоп‘ятигірська с/б-викладка літератури «Письменники-земляки». За 55 років літературної діяльності В.З. Нестайко подарував світові 30 повістей, романів, збірок оповідань,п‘єси. На творах В.З.Нестайко, наповнених добром та гумором, виросло кілька поколінь читачів.
29 Січня, 2020 р., 15:29
29.01.2020р. на базі Великоп‘ятигірськоі с/б відбувся семінар-практикум для бібліотечних працівників «Національно-патріотичне виховання як фактор консолідації українського суспільства». Головний спеціаліст відділу ОКМС Алла Довгалюк надала методичні рекомендації та поради, розкрила новітні форми та методи роботи с/б у напрямку національно-патріотичного виховання. Бібліотекар Юлія Стецюк поділилася досвідом роботи (урок мужності та пам’яті: «Крути-символ національної честі»). Захід був спрямований на виховання почуття патріотизму, відданості, любові до Батьківщини та пам‘яті про тих, хто відстоював свободу і незалежність України. Сільські бібліотекарі Райгородоцькоі ОТГ спрямовують свою роботу на виховання громадянина-патріота з активною громадянською позицією, який знає свої права та обов‘язки, сприяє єднанню, мирові, злагоді в суспільстві.
29 Січня, 2020 р., 15:26
У бібліотечних закладах Райгородоцькоі ОТГ до Дня пам‘яті Героїв Крут оформлено книжкові виставки. Користувачі бібліотек мають змогу ознайомитися з літературою про події, що відбулися під Крутами у 1918р. Буряківська с/б «Крути: трагедія, подвиг, пам‘ять» (бібліотекар Ольга Розпутняк), Райгородоцька с/б «Крути-незгасна пам‘ять і урок сьогодення» (бібліотекар Тетяна Максимець), Маркушівська с/б «І сум, і біль, і вічна слава» (бібліотекар Тетяна Шпак), Великоп‘ятигірська с/б «Крути-символ національної честі» (бібліотекар Юлія Стецюк).
29 Січня, 2020 р., 09:27
29 січня-День пам‘яті героїв Крут. 26 січня 2020р. на базі Райгородоцького Будинку культури відбувся спільний захід працівників Буряківського Б.к. (директор Анастасія Гундич) та Райгородоцького Б. к. (директор Софія Муц). «Крути. Історія. Сьогодення.» Ведучі заходу Софія Муц та Тетяна Зозулінська розкрили причини тих історичних подій. Сільський голова Галина Кудлай наголосила, що 29 січня 1918р. ознаменувало відлік духовного злету нації, який уже протягом століття є національним символом для десятків поколінь борців за свободу та незалежність. Начальник відділу ОКМС Неля Пуха провела історичні паралелі між подіями початку 1918р. та реаліями сьогоднішнього дня, коли Україна знову виборює та захищає свою незалежність. Зараз, коли відбулася окупація і анексія частини території України, схиляємо голови перед подвигами нового покоління українців. Отець Костянтин відправив панахиду за усіма загиблими Героями за свободу та незалежність України. Слава Україні! Героям Слава!
28 Січня, 2020 р., 15:02
28 січня 2020 р. на базі Бердичівськоі районної бібліотеки в рамках співпраці відбулося навчання бібліотекарів району та головних спеціалістів ОТГ відповідальних за роботу бібліотек. Провідний методист БРБ Наталя Герасимчук зробила аналіз подачі річної звітності як в паперовому так і в електронному вигляді. Завідувачка районної дитячої бібліотеки Ірина Онищук надала методичні рекомендації по впровадженню в роботу з дітьми, молоддю та юнацтвом Цілей сталого розвитку (2016-2030). Провідний бібліограф Євгенія Ходаківська зробила аналіз календара знаменних і пам‘ятних дат на 2020 рік, приділила особливу увагу ювілярам-землякам Всеволоду Нестайку та Василю Гроссману.
28 Січня, 2020 р., 13:56
Сьогодні у приміщенні Райгородоцької сільської ради відбулось засідання виконавчого комітету,де розглядалось ряд питань: 1)Підсумки виконання сільського бюджету 2019 рік 2) План роботи виконкому сільської ради І квартал на 2020 року 3) Про перелік громадських робіт на 2020 рік 4) Про затвердження переліку підприємств ,об'єктів та видів суспільно корисних оплачуваних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт 5) Затвердження Програми ветеринарно-санітарних заходів по профілактиці від африканської чуми свиней на території Райгородоцької сільської ради 2020-2022 рік

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь