Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Завершено об’їзд закладів освіти громади

Дата: 19.08.2022 11:15
Кількість переглядів: 585

 Фото без опису

Щороку у серпні проводиться обстеження закладів  освіти громади на предмет готовності до нового навчального року. Розуміння готовності до навчального процесу сьогодні зовсім інше. Два роки заклади освіти переживали онлайн-навчання через пандемію, наразі маємо черговий виклик —повномасштабне вторгнення окупантів на територію України.   З урахуванням реалій сьогодення та дії правого режиму воєнного стану, питання щодо створення безпечного, комфортного, освітнього, інклюзивного  середовища для всіх учасників освітнього процесу залишаються пріоритетними в 2022-2023 навчальному році.

Так, з метою перевірки  готовності закладів освіти до нового навчального року та опалювального сезону 17 серпня 2022 року було здійснено об’їзд закладів освіти сільської ради.

       Кваліфікована комісія провела огляд будівель, приміщень, комунікацій, навчальних кабінетів, майстерень, спортзалів, ігрових та спортивних майданчиків, інших приміщень, а також укриттів фонду захисних споруд цивільного захисту на предмет готовності  до нового навчального року. Особливу увагу  приділено стану укриттів фонду ЗСЦЗ, які мають бути забезпечені електрикою, штучним освітленням, системами вентиляції, відповідати санітарним та протипожежним нормам тощо. Місця розташування укриттів фонду ЗСЦЗ позначено за допомогою табличок (написів) та покажчиків руху до них. Входи до захисних споруд мають  вільний доступ усередину приміщень та  достатню (нормативну) пропускну спроможність. Укриття фонду ЗСЦЗ закладів освіти забезпечено первинними засобами пожежогасіння, вентиляцією, вбиральнями, створено запаси матеріалів, обладнання, інструментів, води та медичних засобів.

Учасники об’їзду відмітили належний рівень підготовки закладів освіти до нового навчального року, в усіх закладах проведено відповідні роботи дотримання санітарно-гігієнічних вимог, створено комфортні умови для навчання та виховання дітей.

За результатами огляду буде складено акти перевірки готовності навчальних закладів до роботи в новому навчальному році, які будуть направлені до обласної комісії, яка має визначити чи відчинить заклад освіти двері для своїх вихованців та учнів для роботи офлайн. Дистанційна форма навчання продовжиться у тих навчальних закладах, де немає можливості облаштувати укриття для дітей та персоналу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь