Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про надання дозволу на розроблення проектів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок

Дата: 07.12.2021 14:47
Кількість переглядів: 82

УКРАЇНА

  РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА  

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

 

Шістнадцята  сесія                                                                        VIIІ скликання

 

від  03.12.2021р.                                                                                         № 508

 

Про надання дозволу на розроблення

проектів  землеустрою щодо відведення

земельних ділянок

 

Відповідно до ст.ст. 12,118,121,122 п.21 Перехідних положень Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяви громадян та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та екології, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Надати громадянці Музиченко Наталії Миколаївні  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,20 га, за адресою с.Озадівка в  межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  2. Надати громадянці Легкій Ірині Євгенівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,50 га, за адресою с.Романівка в  межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  3.  Надати  громадянці Рагуліній Феліксі Владиславівні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення,  орієнтовною площею 0,33га, за адресою с. Бенедівка вул.. Волинова, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  4. Надати  громадянці Федорчук Наталії Миколаївні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,70 га, за адресою Житомирська області,  Бердичівський район, с. Буряки вул.Іванопільська в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  5. Надати  громадянці Андроновій Юлії Володимирівні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,30 га, за адресою Житомирська області,  Бердичівський район, с. Буряки вул.Іванопільська в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  6. Надати  громадянину  Доманському Володимиру Станіславовичу дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,65 га, за адресою Житомирська області,  Бердичівський район, с. Буряки вул.Золота в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  7. Надати  громадянці Кашубі Оксані Володимирівні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,30 га, за адресою Житомирська області,  Бердичівський район, с. Буряки вул.Іванопільська в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  8. Надати  громадянці Кравець Анастасії Вікторівні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,60 га, за адресою Житомирська області,  Бердичівський район, с. Буряки  в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  9. Надати  громадянину Кравцю Віктору Васильовичу дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,60 га, за адресою Житомирська області,  Бердичівський район, с. Буряки вул.Михайлівська в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  10. Надати  громадянці Марценюк Валентині Анатоліївні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,14 га, за адресою Житомирська області,  Бердичівський район, с. Буряки в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  11. Надати дозвіл громадянину  Савіну Володимиру Михайловичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,06 га, за адресою с. Мартинівка вул. Гагаріна,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  12. Надати  громадянину Дишканту Олександру Євгеновичу, дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,11 га, за адресою с. Мартинівка  в межах населеного пункту, для ведення садівництва, з подальшою передачею у власність.
  13. Надати дозвіл громадянину Колеснику Борису Степановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,20 га, за адресою с. Андріяшівка, за межами населеного пункту для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  14. Надати дозвіл громадянину Дишканту Олександру Євгеновичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,50 га, за адресою с. Мартинівка, за межами населеного пункту для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  15. Надати дозвіл громадянину Ашихміну Володимиру Леонідовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,25 га, за адресою с. Мартинівка, за межами населеного пункту для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  16. Надати дозвіл громадянці Ашихміній Катерині Володимирівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,60 га, за адресою с. Мартинівка, за межами населеного пункту для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  17. Надати дозвіл громадянці Бондарчук  Галині Романівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,50 га, за адресою с. Лемеші, за межами населеного пункту для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  18. Надати  громадянину Поліщуку Василю Олександровичу дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,35 га, за адресою с. Обухівка, вул. Польова в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  19. Надати  громадянину Борісову Віктору Олександровичу дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,30 га, за адресою с. Маркуші, вул. Гагаріна в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  20. Надати  громадянину Поліщуку Василю Олександровичу дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,12га, за адресою с. Обухівка, вул. Польова в межах населеного пункту, для  ведення садівництва, з подальшою передачею у власність.
  21. Надати громадянину Іщуку Руслану Миколайовичу  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель  сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,30 га, за адресою с.Гардишівка, вул.Садова, Бердичівського району, Житомирської області, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  22. Надати громадянину Найдюку Анатолію Миколайовичу  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель  сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,60 га, за адресою с.Лісова Слобідка, вул.Вишнева, Бердичівського району, Житомирської області, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  23. Надати громадянину  Татарчуку  Віктору Володимировичу  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель  сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,32 га, за адресою с.Кустин, вул.Лісова, Бердичівського району, Житомирської області, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  24. Надати громадянину  Татарчуку Денису Вікторовичу  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель  сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,18 га, за адресою с.Кустин, вул.Лісова, Бердичівського району, Житомирської області, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  25. Надати громадянці  Татарчук Валентині Юліанівні  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель  сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,46 га, за адресою с.Кустин, вул.Польова, Бердичівського району, Житомирської області, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  26. Надати громадянці  Зайцевій Тетяні Миколаївні  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель  сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,32 га, за адресою с.Озадівка, Бердичівського району, Житомирської області, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  27. Надати громадянину  Гадзиківському Сергію Геннадійовичу  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель  сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,20 га, за адресою за межами с.Велика П'ятигірка, Бердичівського району, Житомирської області, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  28. Надати громадянину  Рибаку Євгену Володимировичу  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель  сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,20 га, за адресою  с.Велика П'ятигірка,вул Польова Бердичівського району, Житомирської області, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  29. Надати дозвіл громадянину  Богайчуку Миколі Миколайовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу   (16.00), із зміною   цільового призначення, площею 0,5400га, кадастровий номер 1820885200:03:000:7128, за адресою за межами с.Райгородок,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

 

  1. Надати громадянці  Семенець Олені Анатоліївні  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель  сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,30 га, за адресою с.Райгородок вул.Соборна, Бердичівського району, Житомирської області, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  2. Надати дозвіл громадянину  Пономарьову Олександру Олександровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу   (16.00), із зміною   цільового призначення, площею 0,3003га, кадастровий номер 1820880200:05:000:0418, за адресою за межами с.Андріяшівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

32.Надати дозвіл громадянину  Бондарчуку Олександру Сергійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу   (16.00), із зміною   цільового призначення, площею 0,3813га, кадастровий номер 1820885200:10:000:7422, за адресою за межами с.Райгородок,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

33.Надати громадянцину  Дикому Віталію Вікторовичу  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель  сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,40 га, за адресою с.Бистрик вул.Молодіжна, Бердичівського району, Житомирської області, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

34.    Надати  громадянці Христиченко  Дарії Анатоліївні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,33 га, за адресою с. Обухівка, вул. Польова в межах населеного пункту, для  ведення садівництва, з подальшою передачею у власність.

 

 

       Сільський голова                                      Максим САМЧИК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь