Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про затвердження технічної документації із землеустрою та виділення в натурі ( на місцевості) земельної частки (пай) громадянам

Дата: 08.11.2021 15:49
Кількість переглядів: 113

УКРАЇНА

  РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА   

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Р І Ш Е Н Н Я

 

П’ятнадцята    сесія                                                                        VIIІ скликання

 

від 03.11.2021р.                                                                                            470

 

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою

та виділення в натурі ( на місцевості) земельної

частки (пай) громадянам

 

     Відповідно до ст. ст. 26,33 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», 12,22  Земельного Кодексу України, ст. ст. 5,7,9 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», розглянувши заяви громадян та додані документи,  враховуючи рекомендації  постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та екології,  сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості),

для ведення особистого селянського господарства громадянці Абрамович Олені Іванівні площею 0,3571 га, на території Романівського старостинського округу Райгородоцької сільської ради.

1.1 Виділити в натурі та передати власність громадянці Абрамович Олені Іванівні земельну ділянку ( пай) сільськогосподарського призначення реформованого КСП «Колос» загальною площею 0,3571га, кадастровий номер 1820885000:05:001:7083 для ведення особистого селянського господарства на території Романівського старостинського округу Райгородоцької сільської ради. 

 

2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості),

для ведення особистого селянського господарства громадянці Абрамович Олені Іванівні площею 2,1397 га, на території Романівського старостинського округу Райгородоцької сільської ради.

2.1 Виділити в натурі та передати власність громадянці Абрамович Олені Іванівні земельну ділянку ( пай) сільськогосподарського призначення реформованого КСП «Колос» загальною площею 2,1397га, кадастровий номер 1820885000:05:001:7028 для ведення особистого селянського господарства на території Романівського старостинського округу Райгородоцької сільської ради. 

3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості),

для ведення особистого селянського господарства громадянину Лісніковському Тадеушу Юзіковичу площею 3,0240 га, на території Гардишівецького старостинського округу Райгородоцької сільської ради.

3.1 Виділити в натурі та передати власність громадянину Лісніковському Тадеушу Юзіковичу земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення реформованого ПКА  «Світанок» загальною площею 3,0240га, кадастровий номер 1820881800:08:000:0948 для ведення особистого селянського господарства на території Гардишівецького старостинського округу Райгородоцької сільської ради. 

4. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості),

для ведення особистого селянського господарства громадянину Лісніковському Тадеушу Юзіковичу площею 0,6421 га, на території Гардишівецького старостинського округу Райгородоцької сільської ради.

4.1 Виділити в натурі та передати власність громадянину Лісніковському Тадеушу Юзіковичу земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення реформованого ПКА  «Світанок» загальною площею 0,6421га, кадастровий номер 1820881800:05:000:0520 для ведення особистого селянського господарства на території Гардишівецького старостинського округу Райгородоцької сільської ради. 

5. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості),

для ведення особистого селянського господарства громадянину Тетерчуку Олексію Семенович площею 0,8178 га, на території Гардишівецького старостинського округу Райгородоцької сільської ради.

5.1 Виділити в натурі та передати власність громадянину Тетерчуку Олексію Семенович земельну ділянку ( пай) сільськогосподарського призначення реформованого ПКА  «Світанок» загальною площею 0,8178га, кадастровий номер 1820881800:05:000:0519 для ведення особистого селянського господарства на території Гардишівецького старостинського округу Райгородоцької сільської ради. 

6. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості),

для ведення особистого селянського господарства громадянину Тетерчуку Олексію Семенович площею 1,2189 га, на території Гардишівецького старостинського округу Райгородоцької сільської ради.

6.1 Виділити в натурі та передати власність громадянину Тетерчуку Олексію Семенович земельну ділянку ( пай) сільськогосподарського призначення реформованого ПКА  «Світанок» загальною площею 1,2189га, кадастровий номер 1820881800:03:000:0483 для ведення особистого селянського господарства на території Гардишівецького старостинського округу Райгородоцької сільської ради. 

7. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості),

для ведення особистого селянського господарства громадянці Сончковській Генефі Теофілівні площею 1,6605 га, на території Озадівського старостинського округу Райгородоцької сільської ради.

7.1 Виділити в натурі та передати власність громадянці Сончковській Генефі Теофілівні земельну ділянку ( пай) сільськогосподарського призначення реформованого КСП «ім.Кірова» загальною площею 1,6605га, кадастровий номер 1820884500:03:001:0070 для ведення особистого селянського господарства на території Озадівського старостинського округу Райгородоцької сільської ради. 

 

 

 

 

 

         Сільський голова                                                    Максим САМЧИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь