Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо   земельних ділянок комунальної власності за межами населених пунктів по Маркушівському старостинському округу № 4

Дата: 28.12.2020 19:59
Кількість переглядів: 69

УКРАЇНА

РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

                                            РІШЕННЯ

 

  Четверта    сесія                                                                  VIII скликання

 

 від  23.12.2020 р.    № 68

 

Про надання дозволу на виготовлення

документації із землеустрою

щодо   земельних ділянок

комунальної власності за межами населених

пунктів по Маркушівському старостинському

округу № 4

 

                   Керуючись ст. ст. 12,118,122 Земельним Кодексом України, ст.ст.50, 56 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяви громадян та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин,будівництва, архітектури та екології, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

              1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності площею

10,2608  га, з кадастровим номером 1820883600:06:000:0075 яка знаходиться

за межами населеного пункту с. Маркуші, Бердичівського району,

Житомирської області,

            2. Надати дозвіл громадянину Попцову Віталію Миколайовичу на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

 

            3. Надати дозвіл громадянці Павлюк Оксані Анатоліївні на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,30 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

              4. Надати дозвіл громадянці Шевчук Людмилі Олексіївні на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

              5. Надати дозвіл громадянці Тверц Любові Анастасіївні на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,40 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

             6. Надати дозвіл громадянці Барановській Анастасії Вікторівні на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

             7. Надати дозвіл громадянці Шевчук Світлані Миколаївні на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

             8. Надати дозвіл громадянину  Хворостову Руслану Миколайовичу на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,30 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

             9. Надати дозвіл громадянину  Василюку Руслану Миколайовичу на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,30 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

             10. Надати дозвіл громадянці Демчук Наталії Миколаївні на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,21 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

            11. Надати дозвіл громадянці Денисенко Наталії Василівні на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,40 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

            12. Надати дозвіл громадянину Іванову Миколі Федоровичу на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,30 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

            13. Надати дозвіл громадянину Степанюку Івану Григоровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

            14. Надати дозвіл громадянці Павлюк Тетяні Андріївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,30 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

           15. Надати дозвіл громадянці Демчук Ганні Олексіївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,30 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

            16. Надати дозвіл громадянці Сологуб Оксані Степанівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,28 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

           17. Надати дозвіл громадянці Слюсар Ольгі Яківні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

           18. Надати дозвіл громадянці Запальніковій Вікторії Олександрівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,70 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

           19. Надати дозвіл громадянину Запальнікову Юрію Миколайовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,30 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

           20. Надати дозвіл громадянину Іванову Сергію Степановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

           21. Надати дозвіл громадянину Казмірчук Геннадію Володимировичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

           22. Надати дозвіл громадянину Гаврушкевичу Юрію Миколайовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

             23. Надати дозвіл громадянці Лопачук Тетяні Валеріївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,30 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

             24. Надати дозвіл громадянину Лопачуку Сергію Олександровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,40 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

            25. Надати дозвіл громадянину Шпаку Ігору Сергійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,40 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

            26. Надати дозвіл громадянину Шпаку Олегу Сергійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

            27. Надати дозвіл громадянину Горчакову Олександру Сергійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

         28. Надати дозвіл громадянці Чонці Тетяні Вікторівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,15 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

29. Надати дозвіл громадянину Осадчуку Василю Івановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га, із земель комунальної власності з подальшою передачею у власність для ведення особистого селянського господарства.

 

            30. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та екології.

 

 

 

Сільський голова                                                             Максим САМЧИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь