Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Учень Райгородоцького ліцею посів почесне ІІІ місце у IIІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН України

Дата: 13.07.2022 12:40
Кількість переглядів: 1712

Фото без опису

Багато талановитих дітей розпочинають свою наукову діяльність ще зі шкільної лави, беручи активну участь в наукових гуртках, товариствах, спільнотах, а також  активно працюючи в наукових секціях Малої академії наук України. Це є для школярів тим стартовим майданчиком, який дає їм перший досвід наукової діяльності, пошуку креативних рішень і презентації власних досягнень.

З метою популяризації наукової діяльності та розвитку наукового світогляду, пошуку й підтримки обдарованої учнівської молоді проводиться Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів - членів Житомирського територіального відділення Малої академії наук України. Даний конкурс проходить у три етапи.

   Так, відповідно до наказу відділу освіти, культури, молоді та спорту Райгородоцької сільської ради від 20.11.2021p. «Про проведення I етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у 2021-2022 навчальному році» учень 10 класу Райгородоцького ліцею Слюсар Євгеній Володимирович (вчитель історії  Ляховецький С.А.) взяв участь у I етапі  конкурсу-захисту науково- дослідницьких       робіт      здобувачів      освіти     у науковому відділенні «Філософія та суспільствознавство», секція «Теологія, релігієзнавство та історія      релігії». Презентуючи свою дослідницьку роботу на тему «Сутність заповідей Бней Ноах за юдейськими таємними           ученнями», він став переможцем Конкурсу та  представляв у II етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН України в Житомирській області Райгородоцьку громаду.  За підсумками членів журі ІІ етапу  Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів Житомирського територіального відділення Малої академії наук України його визнали  переможцем і нагородили Дипломом І ступеня.

А взявши участь у IІI етапі  Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук України, Слюсар Євгеній посів почесне ІІІ місце.

Щиро вітаємо учня та його наукового керівника Ляховецького С.А. з перемогою. Бажаємо Євгенію віри у власні сили, наукових успіхів і наснаги, максимального розвитку своїх творчих здібностей. Нехай ця перемога стане поштовхом до самовдосконалення та майбутньої успішної професійної діяльності.

 

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь