Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпочато поточний ремонт доріг в селах громади

Дата: 14.06.2022 08:44
Кількість переглядів: 611

Фото без опису

Три тижні тому, за дорученням Райгородоцького сільського голови Максима Самчика, першим заступником сільського голови Олегом Коріненко разом з представником Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА - головним спеціалістом Майковцем С.М. та представником підрядника було проведено обстеження в'їздів - центральних вулиць населених пунктів громади. За результатами обстеження було складено дефектний акт та визначено початок робіт з поточного ремонту доріг населених пунктів Райгородоцької громади.

Сьогодні, 13 червня 2022 року, як і було визначено календарним планом виконання робіт по утриманню доріг, які обслуговуються Житомирською ОДА, розпочато роботи з поточного ремонту доріг в селі Бистрик, яке було визначено сільським головою Максимом Самчиком, як перше серед населених пунктів громади.

Особисто сільський голова в селі Бистрик поспілкувався з підрядниками та дав старт розпочатому ремонту доріг в селах громади.

Протягом дня хід виконання робіт, питання допомоги підрядникам безпосередньо було з'ясовано в селі Бистрик першим заступником сільського голови Олегом Коріненко.

Не залишаються осторонь будь-яких проблем села, у тому числі й проблем ремонту доріг, підприємці села Бистрик Анатолій та Сніжана Фіщуки, депутат Райгородоцької сільської ради, підприємець Анатолій Павлюк, який за власні кошти закупив б/в асфальтобетонну суміш, замовив грейдер та фактично "продовжив" ремонт центральної вулиці села - Захисників України та вулиці Гагаріна, де зробив підсипку та вирівнювання профілю дороги.

Райгородоцька сільська рада щиро вдячна Директору Департаменту регіонального розвитку ОДА Інні Хоменко за своєчасний та якісний початок робіт з ремонту доріг Райгородоцької громади.

Щиро вдячні вищевказаним підприємцям громади, які не на словах, а на ділі дбають про свою громаду.

В подальшому роботи по експлуатаційному утриманню та ремонту доріг громади (в'їздів у населені пункти) будуть продовжені.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь