Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У травні дільничні Бердичівського райвідділу припинили понад 500 адмінправопорушень та розглянули більше 1000 звернень громадян

Дата: 03.06.2022 08:49
Кількість переглядів: 360

Фото без опису

Щоденно дільничні офіцери поліції забезпечують правопорядок та громадську безпеку на ввірених територіях, вживають заходи щодо виявлення та припинення адміністративних та кримінальних правопорушень.

 

Так, у травні працівники підрозділу превентивної діяльності Бердичівського РВП притягнули до адміністративної відповідальності 188 громадян за ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) КУпАП. За куріння у заборонених місцях поліцейські слали 192 адміністративні протоколи (ст. 175-1 КУпАП). У 10 випадках правоохоронці припинили збут самогону (ст. 164-16 КУпАП) та склали 70 адміністративних матеріалів за ст. 176 (Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення) КУпАП.

 

Регулярно дільничні проводять комплекс заходів спрямований на запобігання та припинення насильства в сім’ї. Відтак у минулому місяці інспектори склали та направили до суду 23 адміністративних протоколів за ст. 173-2 КУпАП (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування). Потерпілим від домашніх дебоширів роз’яснили, як можна захиститися та відстояти свої права.

 

Крім того, за цей період правоохоронці розглянули більше тисячі звернень громадян та встановили 20 осіб причетних до вчинення кримінальних правопорушень. Серед розкритих злочинів: крадіжки, нелегальне поводження з наркотичними засобами, нанесення тілесних ушкоджень та інші.

 

Нині триває робота серед населення, спрямована на попередження незаконних посівів та вирощування нарковмісних рослин – снодійного маку та конопель.

 

Бердичівський районний відділ поліції

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь