Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Упродовж вихідних поліцейські Бердичівського райвідділу припинили кілька випадків нелегального поводження з наркотичними речовинами.

Дата: 26.04.2022 11:29
Кількість переглядів: 381

Фото без опису

23 квітня у смт Червоному Андрушівської громади інспектори сектору реагування патрульної поліції під час перевірки 49-річного місцевого жителя виявили у нього пакунок із сухою речовиною зеленого кольору. Чоловік пояснив, що заборонену речовину  зберігав для власних потреб.

Цього ж дня у м. Бердичеві у вечірній час увагу патрульних привернула підозріла поведінка двох молодиків. Під час поверхневої перевірки у 19-ти та 20-річних жителів обласного центру інспектори виявили поліетиленові пакети з порошкоподібною речовиною.

Працівники слідчо-оперативної групи задокументували обставини подій та вилучили виявлене, яке направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

У рамках досудових розслідувань, розпочатих за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України, поліцейські з’ясовують походження виявлених речовин.

Слід зазначити, що такі протиправні дії караються штрафом від 1000 до 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років.

 

Бердичівський районний відділ поліції


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь