Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Бердичівщині новорічні святкування пройшли без грубих порушень правопорядку

Дата: 06.01.2022 11:02
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

Загальна кількість зареєстрованих подій за минулі святкові вихідні дні, у порівнянні з буденними, не збільшилася. Під час святкових вихідних і безпосередньо у новорічну ніч поліцейські посилили патрулювання населенних пунктів для забезпечення належного правопорядку та безпеки громадян.

За вихідні дні, з 1 по 3 січня 2022 року, до підрозділів Бердичівського районного відділу поліції ( відділ поліцейської діяльності № 1 м. Андрушівки та відділ поліцейської діяльності № 2 смт Ружина) надійшло 192 повідомлення про події. Серед них – про смерть двох жителів м. Бердичева. Нині в рамках кримінальних проваджень призначені судово-медичні експертизи. Крім того, до поліції надходили повідомлення про пожежі: у с. Скраглівці загорівся сіновал, а в Андрушівській громаді - житловий будинок. На жаль, у результаті пожежі загинув його 39-річний господар.

Цими святковими ювенальні інспектори розшукували чотирьох дітей. Про їх зникнення повідомляли рідні, нині ж з родинами працюють поліцейські.

Правоохоронці також встановлювали місцезнаходження 61-річного бердичівлянина. Наразі його життю нічого не загрожує, чоловік знаходиться у лікарні.

За вихідні поліцейські склали 32 адміністративних матеріали, з яких 7 – відносно нетверезих водіїв за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУпАП.

Під час новорічних святкувань та вихідних днів грубих порушень публічного порядку не зареєстровано.

Нині правоохоронці продовжують свою роботу із забезпечення правопорядку на вулицях міст і селищ району, аби місцеві жителі та гості Бердичівщини почували себе у безпеці.

 

Бердичівський районний відділ поліції


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь