Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Велике будівництво на Житомирщині: Голова Бердичівської РДА Людмила Димидюк перевірила стан робіт по реконструкції дитячого садочка у селі Слободище

Дата: 18.08.2021 16:41
Кількість переглядів: 279

Велике будівництво на Житомирщині: Голова Бердичівської РДА Людмила Димидюк перевірила стан робіт по реконструкції дитячого садочка у селі СлободищеФото без опису Фото без опису Фото без опису

Програма Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» дає шанс громадам на реалізацію потужних об’єктів будівництва, які вони не спроможні завершити самостійно. Наразі триває реконструкція дитячого садочка в селі Слободище Швайківської об’єднаної територіальної громади Бердичівського району.

Відкриття дошкільного навчального закладу для місцевих жителів - першочергове питання. Адже нинішній дитячий садочок розрахований усього на 16 вихованців, так як має площу у 48 квадратних метрів. Заклад орендує приміщення у місцевої школи. Новий сучасний дитячий садочок після відкриття зможе забезпечити одночасне перебування до 60 дітей.

Розуміючи актуальність даного питання і його важливість для громади, голова Бердичівської районної державної адміністрації постійно виїжджає на об’єкт, спілкуючись з підрядником та особисто перевіряючи якість виконаних робіт. Наразі вже завершені практично усі внутрішні роботи, встановлено вікна та двері. На цьому тижні почнуть працювати бригади електриків та сантехніків, на черзі зовнішні оздоблювальні роботи і благоустрій прилеглої території.

«Реконструкція садочка у Слодобищах це результат співпраці районної державної адміністрації з депутатом Верховної ради України Богданом Кицаком, Житомирською обласною державною адміністрацією та головою Швайківської ОТГ Габріелом Мкртчяном. Майбутнє дітей для мене у пріоритеті, адже вони - майбутнє України. І саме ми маємо показати їм гідний приклад того, як потрібно працювати для забезпечення добробуту громади» - зазначила голова Бердичівської РДА Людмила Димидюк.

Нагадаємо, що голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко під час пресконференції 01 квітня розповів про проєкти, реалізація яких планується впродовж 2021 року в рамках Програми Президента України «Велике будівництво».

Також, у Житомирі триває реконструкція обласного онкодиспансеру та реконструкція майнового комплексу стадіону «Колос» в м. Олевськ.

Довідково. Загальна кошторисна вартість об’єкту – 9 442,24 тис. грн.

Залишкова вартість  станом на 01.01.2021 – 7 191,20 тис. грн.

Фінансування у поточному році передбачено з ДФРР у сумі 6 471,20 тис. грн, з місцевого бюджету – 720,00 тис. грн.

На сьогодні профінансовано 2796,95 тис.грн, у тому числі з ДФРР – 2421,58 тис.грн з місцевого бюджету 375,37 тис.грн.

Будівельна готовність об’єкту 97%

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь