Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Бердичеві поліцейські зіграли футбольний матч з вихованцями Бердичівського ліцею-інтернату спортивного профілю

Дата: 09.07.2021 14:57
Кількість переглядів: 422

Фото без опису

У день професійного свята ювенальних поліцейських, з ініціативи начальника Бердичівського районного відділу поліції Олега Мельничука правоохоронці провели на центральному стадіоні спортивні змагання.

Цього разу поліцейські з вихованцями ліцею-інтернату не проводили заняття чи профілактичну бесіду, а зіграли товариський футбольний матч.

Команда ліцеїстів "БЛІСП" гідно протистояла старшим суперникам, незважаючи на різницю у віці, гра велася практично на рівних. Перемогу здобули діти.

Команди показали злагоджену взаємодію і були дуже активними гравцями. На полі точилася напружена боротьба, суперники міняли стратегію. Але кожен розумів, що головне — не рахунок, а ті емоції, які були отримані під час гри! У гравців не було завдання перемогти будь-якою ціною, головне - навчитися працювати в команді, грати злагоджено, відчувати плече партнера.

В кінці заходу поліцейські подякували хлопцям за гру, за підтримку вболівальникам і побажали в майбутньому удачі і перемог.

Поліцейські наголосили дітям, що здорова нація – це майбутнє України. Бути здоровим і спортивним – це модно і сучасно.

В свою чергу директор ліцею Лариса Тарнопольська привітала поліцейських із Днем поліції та ювенальної превенції і вручила на згадку символічні вимпили.

Користуючись нагодою Олег Мельничук нагородив подякою за здобутки у роботі начальника сектору ювенальної превенції Бердичівського райвідділу поліції Олесю Чубоху.

Матч пройшов у дружній обстановці, і для хлопців, і для поліцейських гра стала джерелом гарного настрою і психологічної розрядки.

Команди прийняли рішення повторити зустріч в майбутньому, а начальник Бердичівського районного відділу поліції передав спортивну естафету поліції Коростеня.

Бердичівський районний відділ поліції

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь