Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Велике будівництво: Реконструйований стадіон у місті Чуднів

Дата: 28.05.2021 15:54
Кількість переглядів: 452

Фото без опису

Реконструкція тривала у рамках Національної програми “Велике будівництво”, ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським.

Загальна вартість об’єкту складає 6 мільйонів гривень, з яких майже 900 тисяч – співфінансування з боку місцевого бюджету.

Реконструкція передбачала влаштування трав’яного футбольного поля, багатофункціонального спортивного майданчика зі штучного покриття для занять баскетболом, волейболом, тенісом, бадмінтоном, а також бігові доріжки зі штучного покриття та глядацькі трибуни тощо.

Довідково. Проєкт «Велике будівництво» — масштабна розбудова якісної інфраструктури України. Це дороги та школи, дитячі садки, центри екстреної медичної допомоги та стадіони.

Основна задача проєкту — будівництво чи реконструкція 6,5 тис. км доріг, 142 шкіл, 117 дитсадків, 212 відділень екстреної медичної допомоги, 570 медичних амбулаторій, 122 спорткомплексів по всій країні. Будівництво та реконструкція об’єктів засноване на принципах енергоефективності та високої якості, інклюзивності та націленості на кожного українця як клієнта.

Із детальним розташуванням об’єктів програми Президента України “Велике будівництво” можна ознайомитися на офіційному сайті проєкту.

Нагадаємо, що в рамках програми “Велике будівництво” на Житомирщині на 96,4% виконані роботи на визначених ділянках доріг.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь