Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Електронна звітність – зручно і легко!

Дата: 16.04.2021 09:04
Кількість переглядів: 275

        Фото без опису

  Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області звертає увагу платників податків на зручність, доступність та комфортність запроваджених ДПС України електронних сервісів, завдяки яким можна сформувати, перевірити й надіслати до контролюючих органів податкову звітність, дистанційно перевірити розрахунки із бюджетом, дізнатися про строки сплати податків, а також іншу корисну інформацію.

           Одним із найбільш популярних електронних сервісів  ДПС України, який з кожним днем набирає все більшої популярності серед платників податків, є Електронний кабінет (офіційна сторінка Електронного кабінету  https://cabinet.tax.gov.ua).

            За цим посиланням користувачі електронного кабінету отримують доступ до порталу, робота з яким здійснюється через мережу Internet та не вимагає використання чи встановлення будь-якого додаткового програмного забезпечення.

             Цей сервіс безкоштовний та надає можливість платнику працювати в режимі реального часу за допомогою персональних комп’ютерів та смарт-пристроїв.

              Єдина вимога для електронного спілкування з органами ДПС це наявність кваліфікованого електронного підпису, який кожен бажаючий може отримати у будь-якому Акредитованому центрі сертифікації ключів (АЦСК), у тому числі самостійно за допомогою Інтернет-банкінгу.

             Скористатися послугами відокремленого підрозділу АЦСК ІДД ДПС України, можна безпосередньо у Бердичівській ДПІ (м. Бердичів, вул. Богдана Хмельницького, 24А), попередньо здійснивши запис на прийом за номером телефону (04143) 2-20-23.

              Скориставшись такою послугою, як подання звітності через Електронний кабінет, платники податків отримують економію свого робочого часу, а також власних коштів на придбання бланків. Крім того, звітність, надіслана до податкового органу в електронному вигляді, не потребує дублювання на паперових носіях, а також їх зберігання.

             Звертаємо увагу, що для зручності роботи платників при створенні електронних документів у відкритій частині розміщено покрокову допомогу у розділі ДОПОМОГА. Також при виникненні питань з приводу користування Електронним кабінетом можна звернутися на Гарячу лінію за телефоном 0800501007.

            У платника податків є вибір – подавати звітність в електронному вигляді в режимі он-лайн, або віднести її самостійно до податкової.

           При цьому наголошуємо, що безконтактний спосіб взаємодії платників податків та Державної податкової служби України є особливо актуальним у період карантинних обмежень.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь