Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС на посади педагогічних працівників КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Райгородоцької сільської ради Бердичівського району Житомирської області

Дата: 22.02.2021 09:12
Кількість переглядів: 355

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Райгородоцької сільської ради оголошує конкурсний відбір на посади педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Райгородоцької сільської ради Бердичівського району Житомирської області (далі – КУ «ІРЦ» Райгородоцької сільської ради;), а саме:

  • вчитель-логопед (1 штатна одиниця – 1 ставка);
  • вчитель-реабілітолог (1 штатна одиниця1 ставка).

Місце знаходження установи: місто Бердичів, вул. Житомирська 85а, каб. 45.

  1. Умови призначення та умови оплати праці

          Педагогічні працівники КУ «ІРЦ» Райгородоцької сільської ради призначаються на посади за результатами конкурсного відбору.

Посадовий оклад педагогічних працівників Центру відповідає 13 тарифному розряду, а також доплати та надбавки у відповідності до діючої системи оплати праці працівників бюджетної сфери. Щорічна основна відпустка у кількості 56 календарних днів.

Режим робочого часу та часу відпочинку – 40-годинний робочий тиждень з перервою на обід, двома вихідними днями при 5-денному робочому тижні.

  1. Кваліфікаційні вимоги

          На посади педагогічних працівників КУ «ІРЦ» Райгородоцької сільської ради призначаються особи, які мають вищу педагогічну (психологічну) освіту ступеня магістра. Стаж роботи за фахом педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру повинен становити три або більше років.

3. Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі:

- копія паспорта громадянина України;

- письмова заява про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;

- копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж роботи за фахом (як правило, не менше 3-х років);

- копія (копії) документа (документів) про вищу педагогічну (психологічну) освіту ступеня магістра за спеціалізацією вчителя-логопеда, вчителя-реабілітолога із додатками,  присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

- письмова згода на збір та обробку персональних даних (зразок додається).

 Перелік документів, зазначених в оголошенні, є вичерпним.

Кандидати на вакантні посади педагогічних працівників Центру можуть надати інші документи, які, на їх думку, підтверджують їх професійні чи моральні якості.

Особа з інвалідністю, яка бажає взяти участь у конкурсі та потребує у зв’язку з цим розумного пристосування, у поданій заяві має зазначити необхідні модифікації й адаптації з метою забезпечення її прав на рівні з іншими особами.

  4. Дата, місце та етапи проведення конкурсного відбору

          Конкурсний відбір проходить у наступні етапи:

1). Прийняття документів для участі у конкурсному відборі за адресою:

місто Бердичів, вул. Житомирська 85а, каб. 45., КУ «ІРЦ» Райгородоцької сільської ради,  контактна особа – Середюк Валентин Степанович (телефон (097) 006-28-28) з 22 лютого  2021  по 15 березня 2021 року (включно). Документи приймаються у робочі дні вказаного періоду з 8:00 до 16:45 (з урахуванням часу обідньої перерви з 12:00 до 12:30).

2). Засідання конкурсної комісії із перевірки поданих документів на відповідність установленим чинним законодавством вимогам, із прийняття рішення про допуск претендентів до  участі у конкурсі.

Дата і місце проведення засідання: 16 березня 2021 року, місто Бердичів, пл. Соборна 23 (мала зала).

3). Засідання конкурсної комісії із проведення кваліфікаційного іспиту претендентів на знання законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами, та знання основ спеціальної педагогіки та проведення співбесіди, визначення переможців конкурсу за кожною посадою. (по 3 питання за вказаними напрямами).

Дата і місце проведення засідання: 18 березня 2021 року, місто Бердичів, пл. Соборна 23 (мала зала).

4.За результатами  співбесіди конкурсна комісія приймає рішення щодо визначення  переможця конкурсу шляхом відкритого голосування та оприлюднює  його на офіційному веб-сайті Засновника.

5. Додаткову інформацію стосовно конкурсного відбору можна отримати у т.в.о директора КУ «ІРЦ» Райгородоцької сільської ради Середюка Валентина Степановича за тел.(097) 006-28-28, e-mail: irc.raygorodok@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь