Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мирна Україна" у Райгородоцькій ЗЗСО

Дата: 22.09.2020 16:56
Кількість переглядів: 3229

    Блог - Бельмеги Мар'яни Георгіївни: ПРЕЗЕНТАЦІЯ ДО УРОКУ "МОЯ МИРНА УКРАЇНА.  ВИГОТОВЛЕННЯ ГОЛУБА В ТЕХНІЦІ ПАПЕРОПЛАСТИКА"

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир – це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні.

Не оминуло стороною це свято і наш заклад. День пройшов плідно та насичено, цікаво та весело. Святкування розпочалося зранку : учні закладу виготовили символічних паперових голубів, із побажаннями миру та злагоди і закликали всіх людей : "Вчіться робити добро людям і творити добро на Землі. Живіть у мирі та злагоді!"

Для учнів старшої школи відбувся флешмоб " Мирна Україна" , який пройшов урочистою ходою з використанням національного прапору та закликом до миру на рідній землі. Веселий танцювальний флешмоб " Танцюють діти України" продемонстрували учениці 11 класу для середніх та старших класів.

Класними керівниками протягом дня були проведені години спілкування " Мир на Землі - радість у родині".

Для учнів молодшої школи був проведений конкурс малюнків "Діти України хочуть миру!" Позитивні емоції викликала акція " Я обираю МИР". Учні прикріплювали жовто- сині долоньки на стенд із зображенням планети Земля і закликали, що мир потрібен усюди. Також був проведений танцювальний флешмоб "Буде мир" з національними прапорцями, та флешмоб "Україна" , в якому діти використовували символічні кольори національного прапору, власноруч виготовлених паперових голубів, як символ миру та духовного розвитку нації. Діти закликали до збереження миру і спокою в Україні, бо хочуть радіти сонцю, квітам,

зростати здоровими та щасливими.

Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь