Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

29.01.2020р. на базі Великоп‘ятигірськоі с/б відбувся семінар-практикум для бібліотечних працівників «Національно-патріотичне виховання як фактор консолідації українського суспільства».

Дата: 29.01.2020 15:29
Кількість переглядів: 195

29.01.2020р. на базі Великоп‘ятигірськоі с/б відбувся семінар-практикум для бібліотечних працівників «Національно-патріотичне виховання як фактор консолідації українського суспільства». Головний спеціаліст відділу ОКМС Алла Довгалюк надала методичні рекомендації та поради, розкрила новітні форми та методи роботи с/б у напрямку національно-патріотичного виховання. Бібліотекар Юлія Стецюк поділилася досвідом роботи (урок мужності та пам’яті: «Крути-символ національної честі»). Захід був спрямований на виховання почуття патріотизму, відданості, любові до Батьківщини та пам‘яті про тих, хто відстоював свободу і незалежність України. Сільські бібліотекарі Райгородоцькоі ОТГ спрямовують свою роботу на виховання громадянина-патріота з активною громадянською позицією, який знає свої права та обов‘язки, сприяє єднанню, мирові, злагоді в суспільстві.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь