Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про внесення змін до рішення № 37 від 23.12.2020 року «Про затвердження Регламенту Райгородоцької сільської ради»

Дата: 07.08.2024 14:52
Кількість переглядів: 21

РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

 

Сорок п'ята сесія                          с.Райгородок                   VIІI скликання

 

від 02.08.2024 року                                                                          1148

 

Про внесення змін до рішення № 37

від 23.12.2020 року «Про затвердження

Регламенту Райгородоцької сільської ради»

 

         Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Законом України «Про внесення змін до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" щодо забезпечення прозорості місцевого самоврядування», враховуючи рекомендації постійної комісії сільської ради з питань бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до Регламенту Райгородоцької сільської ради, затвердженого рішенням сільської ради від 23.12.2020 року № 37, а саме:
    1. пункт 19.3 статті 19 доповнити словами: «Під час сесії депутати, посадові особи, інші доповідачі зобов’язані використовувати державну мову відповідно до вимог Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної».
    2. Статтю 19 доповнити пунктом 19.4. виклавши в наступній редакції: «Засідання ради транслюється в мережі Інтернет у режимі реального часу, крім випадків розгляду питань, що містять інформацію з обмеженим доступом відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації". Пленарне засідання ради підлягає відеофіксації з подальшим зберіганням відеозапису засідання не менше п’яти років. Відеозапис пленарного засідання ради оприлюднюється в частині, що транслюється, невідкладно після закінчення засідання, але не пізніше наступного дня після проведення засідання, на офіційному сайті Райгородоцької сільської ради чи в інший спосіб із забезпеченням відкритого доступу до відеозапису.»
    3. Пункт 1.2 даного рішення набирає чинності  в частині здійснення відеофіксації, зберігання та оприлюднення відеозаписів з 15 серпня 2024 року, в частині проведення трансляцій в режимі реального часу - через 30 днів з дня припинення чи скасування воєнного стану в Україні, введеного Указом Президента України "Про введення воєнного стану в Україні" від 24 лютого 2022 року № 64/2022, затвердженим Законом України "Про затвердження Указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні" від 24 лютого 2022 року № 2102-IX.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, правопорядку, антикорупційної діяльності та гуманітарних питань.

 

 

Сільський голова                                                         Максим САМЧИК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь