Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про стан дотримання законодавства щодо забезпечення законності та правопорядку на території  Райгородоцької сільської ради .

Дата: 24.07.2024 09:41
Кількість переглядів: 22

РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від 18.07.2024 року                         с.Райгородок                                          № 98

 

Про стан дотримання законодавства щодо

забезпечення законності та правопорядку

на території  Райгородоцької сільської ради .

 

        Керуючись підпунктом 2 пункту "а" частини 1 статті 38, частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», заслухавши та обговоривши звіт поліцейських офіцерів громади про стан забезпечення законності та правопорядку на території  Райгородоцької сільської ради за І півріччя 2024 року, з метою запобігання виникненню умов, що сприяють вчиненню правопорушень, зміцнення законності, правопорядку, протидії корупційним та злочинним проявам, виконавчий комітет сільської ради

 

В И Р І Ш И В:

         1.Звіт поліцейських офіцерів громади по профілактиці злочинності та охорони громадського порядку на території Райгородоцької сільської ради за І півріччя 2024 року взяти до відома (додається).

2. Роботу поліцейських офіцерів  громади  за  І півріччя 2024  року вважати задовільною.

3.Рекомендувати поліцейським офіцерам громади:

3.1.Забезпечити ефективне реагування на заяви, звернення громадян, установ та підприємств, вживати заходів на підвищення результативності роботи по їх вирішенню.

         3.2.Проводити цільові профілактичні заходи, спрямовані на дотримання законодавства у сфері безпеки дорожнього руху.

3.3.Здійснювати аналіз причин та умов скоєння правопорушень на ґрунті пияцтва і наркоманії та працювати з особами, які їх вчиняють.

3.4.Організовувати рейди - перевірки домогосподарств громадян населених пунктів громади з метою проведення профілактичної роботи населення по профілактиці і боротьбі зі злочинністю на території громади.

3.5.Проводити профілактичну роботу з учнями загальноосвітніх закладів та молоддю населених пунктів громади, внутрішньо переміщеними особами.

3.6.Здійснювати контроль за виконанням підприємцями заборони щодо продажу неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів, дотримання режиму роботи закладів торгівлі.

3.7. Вести чіткий контроль за особами, які пройшли лікування від залежності алкоголю, наркотиків, сприяти їх працевлаштуванню; активізувати роботу щодо вчасного виявлення осередків самогоноваріння та незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речових, прекурсорів.

3.8. Проводити профілактичні заходи щодо виявлення та взяття на облік осіб, які зловживають спиртними напоями, вчиняють правопорушення.

3.9.Постійно поновлювати інформаційний банк про неблагополучні сім’ї, неповнолітніх та громадян,  схильних до правопорушень, бродяжництва, пияцтва та вживання наркотичних речовин.

3.10. Посилити  профілактичну  роботу та частіше проводити бесіди з учнівською та сільською молоддю по ознайомленню і роз’ясненню чинного правового законодавства.

4. Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.

 

 

 

           Сільський голова                                               Максим  САМЧИК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь