Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч з активною молоддю Райгородоцької громади

Дата: 22.03.2024 15:19
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

Сьогодні, 22 березня, відбулась зустріч з активною молоддю Райгородоцької громади за участю сільського голови Максима Самчика, секретаря сільської ради Світлани Барановської, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Нелі Пухи, директора Центру культури і дозвілля сільської ради Катерини Сачок, вчителів.

У ході зустрічі говорили про створення молодіжної громадської організації, яка допоможе об’єднати активну й цілеспрямовану молодь з усіх куточків громади, допоможе учнівській молоді навчитися вести дипломатичні відносини та сприятиме посильній співпраці молоді з керівництвом громади, депутатським корпусом.

Також обговорили проблематику та перспективи молодіжного компоненту у громаді та можливі ресурси для реалізації молоддю проектів, грантів. Адже створення молодіжної організації дасть можливість залучати грантові кошти міжнародних фондів та реалізовувати найцікавіші ідеї.

Загалом у ході діалогу почули думку кожного учасника зібрання щодо створення в громаді молодіжного простору – платформи для навчання чомусь новому, обговорення ідей, спілкування один з одним, проведення зустрічей з цікавими людьми, реалізації гарних ідей, обміну досвідом з іншими громадами.

За результатами обговорення вирішили створити ініціативну групу для розробки проекту статуту молодіжної організації та оголошення проведення загальних (установчих) зборів для заснування даної організації.

Наприкінці зустрічі сільський голова наголосив, що завжди готовий підтримувати будь-які ініціативи молоді, особливо ті, які стосуються розвитку громади чи підтримки активної й обдарованої молоді.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь