Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Творчий вечір відомого барда, автора чудових пісень Олександра Нечмоні

Дата: 05.03.2024 12:30
Кількість переглядів: 25

Фото без опису

В актовій залі Маркушівського ліцею Райгородоцької сільської ради зібралися працівники старостинського округу, культури, освіти, мешканці села Маркуші, учні освітнього закладу на творчий вечір відомого барда, автора чудових пісень, Олександра Нечмоні. «Бердичівська земля щедра на талановитих людей! Один із них автор та виконавець, учасник бойових дій, патріот сьогодні у нас в гостях» - представив заступник сільського голови Олег Коріненко.

І справді, поет-пісняр кожною думкою і вчинком — патріот не на словах. Своїми піснями Олександр Нечмоня торкається отого насущного, що формує людину. Ліричні, патріотичні — його пісні сповнені правди життя про війну, про Героїв, які щоденною важкою працею виборюють кожен клаптик землі, відстоюючи Волю і Незалежність нашої багатостраждальної України. За кожною проспіваною піснею – історія, яка не залишила байдужими присутніх у залі.

Актуальна в творчості барда - тема волонтерства, адже багато разів їздив з концертами на передову, відвідував побратимів, був частим гостем у школах, дитячих садочках з подаруночками для дітей. Завжди з гітарою, він приходив і співав, був хорошим мотиватором, аби люди збирались і гуртувались. Ці пісні є особливими, адже написані про те, що найбільше сьогодні хвилює!

Та не піснями єдиними, а шаною, пам’яттю, повагою згадали присутні заходу полеглих героїв. Творчий вечір подарував присутнім неймовірний заряд і ВІРУ в ПЕРЕМОГУ. Захід тривав до двох годин і мав по-справжньому невимушену творчу атмосферу, яку здатні створити лише дійсно талановиті люди.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь