Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельних ділянок громадянам

Дата: 08.12.2023 11:29
Кількість переглядів: 33

РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Проект РІШЕННЯ

 

Тридцять девята сесія                с.Райгородок                         VIII скликання

 

від 00.11.2023 року                                                                                 №

 

Про затвердження технічних документацій

із землеустрою щодо встановлення (відновлення)

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та

передачу у власність земельних ділянок громадянам

 

         Відповідно до ст. 26,33 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 8,25,55 Закону України «Про землеустрій», ст.ст. 12,40,116,118,121 Земельного Кодексу України, розглянувши заяви громадян та додані документи, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та екології, сільська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити громадянці  Чайці Леокадії Лаврентіївні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості ) площею 0,1526 га за адресою: Житомирська область Бердичівський район с.Райгородок, вул. Олійника, 24.

1.1 Передати у власність громадянці  Чайці Леокадії Лаврентіївні земельну ділянку площею 0,1526 га, на якій розташовані об’єкти нерухомого майна (будівля), що є її власністю за адресою: Житомирська область Бердичівський район   с.Райгородок, вул. Олійника, 24, кадастровий номер 1820885201:04:001:8147 для будівництва  та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

2. Затвердити громадянці  Паламарчук Тамарі Павлівні технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості ) площею 0,2500 га за адресою: Житомирська область Бердичівський район с.Райгородок, вул. Шевченка,17.

2.1 Передати у власність громадянці  Паламарчук Тамарі Павлівні земельну ділянку площею 0,2500 га, на якій розташовані об’єкти нерухомого майна (будівля), що є її власністю за адресою: Житомирська область Бердичівський район   с.Райгородок, вул. Шевченка,17, кадастровий номер 1820885201:04:003:8059 для будівництва  та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

3. Затвердити громадянину  Кравчуку Анатолію Володимировичу технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості ) площею 0,2500 га за адресою: Житомирська область Бердичівський район с.Мартинівка, вул.Садова, 48.

3.1 Передати у власність громадянину  Кравчуку Анатолію Володимировичу земельну ділянку площею 0,2500 га, на якій розташовані об’єкти нерухомого майна (будівля), що є її власністю за адресою: Житомирська область Бердичівський район   с.Мартинівка, вул.Садова, 48, кадастровий номер 1820885204:02:003:0013 для будівництва  та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

 

 

 

 

        Сільський голова                                                         Максим САМЧИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь