Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулися заходи до Дня Збройних Сил України, Міжнародного дня волонтера та Дня Святого Миколая

Дата: 06.12.2023 18:16
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

6 грудня до Дня Збройних Сил України, Міжнародного дня волонтера та Дня Святого Миколая в Райгородоцькій громаді відбулись урочисті заходи.

Ці свята переплелися воєдино, як вияв прагнення до миру та злагоди. У важкий для України час наші військовослужбовці боронять країну від російських окупантів. Боротьба за мир та спокій на рідній землі неможлива була б без людей з великим чуйним серцем, які віддають більше ніж отримують, які працюють за покликом серця та з любов'ю – волонтерів.

Сьогодні вперше відзначаємо День святого Миколая та День Збройних Сил в один день. Об'єднання цих дат символічно вказує на зв'язок між теплом і щедрістю Святого та захистом і самопожертвою наших Героїв.

У заході, який пройшов у Маркушівському ліцеї в неймовірно дружній та теплій атмосфері, сповненій вірою та надією на скорішу Перемогу України, взяв участь сільський голова Максим Самчик. Зі словами вдячності та поваги до військовослужбовців і волонтерів звернувся Максим Юрійович до присутніх та наголосив, що завдяки мужності, вірності обов’язку наших воїнів, ми сьогодні маємо можливість працювати, розвивати свою громаду, жити у незалежній державі. Висловив подяку і нашим волонтерам за людяність та безкорисливу працю та відзначив з нагоди Міжніродного дня волонтера подяками сільської ради жительок села Маркуші, які спільно з педагогічним колективом ліцею з 2014 року шиють валянки для наших захисників.

До Дня Збройних Сил України колективи освітніх закладів громади, щоб подякувати нашим воїнам, підтримати тих, хто на передовій бореться за наше мирне небо, провели акцію "Пиріжок для ЗСУ", а також учні написали листи та намалювали малюнки захисникам. Власноруч випечені смаколики були передані нашим воїнам. У кожному пакунку ми передали частку наших сердець, сповнених вдячністю, турботою та гордістю за наших Героїв.

Єдина Україна – іншого шляху у нас немає!

Слава Україні!

Слава ЗСУ!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь