Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гранти для підтримки малих та середніх переробних підприємств

Дата: 08.09.2023 12:38
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» оголошує грантову програму для українських переробних  МСП – підприємствам приватної форми власності для підтримки інноваційної трансформації та розвитку. У межах програми передбачається надати близько 25 грантів обсягом від 75 000 до 150 000 доларів США. 

Мета проєкту 
Надати гранти українським переробним МСП для підтримки інноваційної трансформації та розвитку. Зокрема, гранти підтримуватимуть МСП у діяльності, яка сприяє виробництву інноваційних продуктів, модернізації виробництва, скороченню ручної людської праці у поєднанні зі створенням більш висококваліфікованих робочих місць, підвищенню відповідності стандартам охорони навколишнього середовища, ощадливому виробництву, та у подібних видах діяльності, які сприяють побудові технологічної, сучасної, цифрової переробної  промисловості, імпортозаміщенню на українському ринку та/або експорту української продукції для заповнення ніш, які раніше займала російська та білоруська продукція, локалізація виробництва товарів потрібних для відбудови. 

Для кого?
Пріоритетними для надання грантової підтримки є підприємства переробної промисловості див. (Секція С КВЕД - 2010). Кількість працівників заявника повинна бути меншою, ніж 250 осіб, а річний оборот має бути меншим, ніж 50 мільйонів євро, та/або річний баланс меншим, ніж 43 мільйони євро.                       

Пріоритет надаватиметься проєктам, у яких ресурси USAID поєднуються із внесками грантоотримувачів, де внесок складає від 30 до 50% від загального бюджету.

Крім підприємств, що працюють в сфері виробництва алкогольних напоїв, тютюнових виробів, коксу та продуктів переробки нафти, хімічних речовин і хімічної продукції, фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів, поліграфічної діяльності, ремонту і монтажу машин і устаткування, в медичній сфері, а також підприємств, що виробляють будь-яку продукцію, яка може розглядатися як зброя, боєприпаси чи продукція подвійного призначення.

Як взяти участь?
Прийом та розгляд заявок буде відбуватися поетапно з наступними дедлайнами: 
1 дедлайн – до 15 серпня 2023 року включно (розглядатимуться в серпні 2023 року)
2 дедлайн – до 15 жовтня 2023 року включно (розглядатимуться в жовтні 2023 року)
3 дедлайн – до 15 грудня 2023 року включно (розглядатимуться в грудні 2023 року).  
Процес подання заявок складатиметься із двох етапів. Усі заявки – на 1 та 2 етапі – повинні надсилатись через платформу для подання заявок Submittable

Детальна інформація щодо подачі заявки, необхідних документів та критеріїв відбору за посиланням. Запитання щодо процесу подання заявок надсилайте на пошту Grants@cepukraine.org та зазначте «RFA-2023-036» у темі електронного листа.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь