Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про створення місцевого матеріального резерву Райгородоцької сільської ради для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій

Дата: 04.07.2023 16:34
Кількість переглядів: 32

РАЙГОРОДОЦЬКА  СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

  ПРОЄКТ   Р І Ш Е Н Н Я

від 12.07.2023  року                                  с.Райгородок                                      №

 

 

Про створення  місцевого матеріального

резерву Райгородоцької сільської ради

для запобігання і ліквідації

наслідків надзвичайних ситуацій

 

Відповідно до п. п. 6 п. «б» ч. 1 ст. 33, п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», п. 15 ч. 2 ст. 19, п. 18 ст. 98 Кодексу цивільного захисту України від 02.10.2012 № 5403-VI, постанови Кабінету Міністрів України від 30.09.2015 № 775 «Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій» з метою забезпечення своєчасних заходів щодо запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, виконавчий комітет сільської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Створити місцевий матеріальний резерв Райгородоцької сільської ради для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

2.Затвердити Положення про місцевий матеріальний резерв Райгородоцької сільської ради (далі – матеріальний резерв) для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій ( додаток 1).

3. Затвердити Номенклатуру та обсяги матеріально-технічних засобів щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків на території Райгородоцької сільської ради (додаток 2).

4. З метою уникнення зайвого накопичення матеріальних ресурсів,  запобіганню псуванню вартісних матеріальних ресурсів, економії коштів місцевого бюджету першому заступнику сільського голови Коріненко О.Д. укласти договір з будівельним супермаркетом «ОРТЕК» відповідних матеріальних ресурсів (будівельні матеріали, засоби гігієни, будівельні суміші, обладнання та інструменти)  згідно з номенклатурою та обсягами необхідного матеріального резерву на випадок виникнення НС на території громади,  відповідно фінансових можливостей сільської ради

5. Виконавчим органам сільської  ради, підприємствам, організаціям, на які покладені функції ліквідації наслідків НС, на протязі 2 годин у разі виникнення НС, визначити необхідний обсяг необхідних матеріалів матеріального резерву та сформувати заявку відповідно своїх напрямків ( освіта, охорона здоров’я, соціальний захист населення).

5.1. визначити порядок отримання населенням  матеріального резерву;

5.2. доповідати сільському голові та заступнику голови комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій про проведену, відповідно з даним рішенням, роботу.

6. Рекомендувати фінансовому управлінню:

в разі виникнення НС на території громади  передбачити термінове ( на протязі 2 діб)  укладання договору про поставку товару з будівельним супермаркетом «ОРТЕК» відповідно до раніше укладеного попереднього договору поставки

7. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника сільського голови Коріненко О.Д та начальника фінансового відділу Райгородоцької сільської ради Мельничук Н.В.

 

 

 

Сільський голова                                    Максим   САМЧИК

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь