Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про способи участі у вихованні та спілкуванні батька, який проживає окремо, з його малолітнім сином

Дата: 21.06.2023 10:32
Кількість переглядів: 42

РайГОРОДОЦЬКА  сільська  рада

БЕРДИЧівського  району

ЖИТОМИРСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 15.06.2023 року                        с.Райгородок                                           № 57

Про способи участі у вихованні та спілкуванні батька Гитюка Романа Дмитровичом, який проживає окремо, з його малолітнім сином Гитюком Олексієм Романовичем 

 

Керуючись ст.153,157,158 Сімейного кодексу України, ст.ст.8,12,15 Закону України «Про охорону дитинства», ст.. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.73 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866, розглянувши заяву та відповідні документи батька, Гитюка Романа Дмитровича 27.04.1985 р.н., про способи участі у вихованні та спілкуванні з  сином Гитюком Олексієй Романовичем 07.04.2020 р.н., який проживає з матір’ю Корнійчук Ганною Альфредівною за адресою: с. Бенедівка, вул. Першотравнева,43, Бердичівського району, Житомирської області, враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини від 15.06.2023, висновок служби у справах дітей, виконавчий комітет сільської ради      


ВИРІШИВ:

 

           1.Визначити участь у вихованні малолітньої дитини і встановити порядок побачення та спілкування батька, Гитюка Романа Дмитровича, з  сином Гитюком Олексієй Романовичем 07.04.2020 р.н., який проживає з матір’ю, Корнійчук Ганною Альфредівною, а саме:

 

           2.Батько може забирати дитину з дитячого садочка, а в подальшому зі школи, три дні на тиждень (через день), за місцем свого проживання за адресою: вул. Першотравнева, 1а, с. Романівка, Бердичівського району, Житомирської області, спілкуватися з сином впродовж двох годин і відвозити до дому.

 

           3. Два рази на місяць, у суботи, з 11до 17-00 батько може забирати хлопчика за місцем свого проживання. За попередньою домовленістю з матір’ю, у ці дні дитина може разом із з батьком відвідувати громадські місця, місця проведення відпочинку та дозвілля.

 

         4. Батько з дитиною може безперешкодно спілкуватись телефонним зв’язком та іншими засобами зв’язку у вільний від навчального процесу час.

5. Рекомендувати батькові дитини, Гитюку Роману Дмитровичу, дотримуватися графіку побачень, виконувати свої батьківські обов’язки, приділяти дитині  увагу і турботу, виховувати її, матеріально підтримувати.

6. Рекомендувати матері, Корнійчук Г. А. та її родині поважати батьківські права Гитюка Р.Ю.,  не чинити перешкод у спілкуванні батька з сином.

7.У визначені години та дні спілкування, при виникненні обставин, коли зустріч батька з дитиною є неможливою (хвороба дитини, перебування матері не за адресою проживання тощо) матері дитини необхідно завчасно повідомляти про це батька дитини.

                 8. У разі виникнення непорозуміння та спорів між батьками у питаннях

участі в вихованні, спілкування,  проведення зустрічей батька з дитиною, а також невиконання даного рішення, один з батьків має право звернутися із позовом до суду для вирішення спірних питань.

 

           9.Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого

заступника сільського голови Олега КОРІНЕНКА.

 

                                  

 

Сільський голова                                                                 Максим САМЧИК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь