Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Райгородоцькій громаді відбувся другий Молитовний сніданок

Дата: 15.05.2023 15:22
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

Сьогодні у Райгородоцькій громаді відбувся другий Молитовний сніданок, присвячений сім’ї, батьківству, материнству. Керівництво громади, старости, члени сімей загиблих наших Героїв-земляків та представники різних церковних конфесій зібралися разом, щоб поспілкуватися між собою та об’єднатися навколо єдиних та незмінних духовних цінностей, в основі яких — віра в Бога та любов до ближнього.

З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона - джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, то, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. 

У своєму виступі сільський голова Максим Самчик зазначив,  що мама – єдина в світі людина, чиє життя до останнього подиху присвячене дітям. Підкреслив, що для кожного з нас, мама – джерело ніжності, натхнення, сили та знань, а бути матір'ю – величезна відповідальність та невтомна праця, терпіння і витримка, жертовність та милосердя. Очільник громади подякував присутнім в залі матерям, які подарували світу гідних Синів, та побажав їм міцного здоров’я, мирного неба, поваги і шани від людей.

Ніщо так не об’єднує людей, як спільна молитва. У ці важкі часи потрясінь, що переживає зараз Україна, нам потрібна молитва, адже скільки б людина не падала, Господь завжди дає їй силу підійматися та йти вперед.

Сьогодні ми маємо дякувати нашим захисникам, які надійно боронять нашу Україну, адже завдяки їм та з Божою допомогою ми спимо в теплих домівках, маємо можливість працювати, навчатися, розвиватися і прославляти Бога за усе, що маємо.

Разом із священнослужителями присутні молилися за Україну, за Перемогу, за воїнів, які дають відсіч агресору та за тих, хто поклав життя своє за Батьківщину.

Музичний супровід заходу здійснювали прихожани Церкви Євангельських Християн-Баптистів «Відродження» села Велика П'ятигірка та аматори Центру культури та дозвілля сільської ради.

По завершенню заходу члени сімей загиблих Героїв отримали продуктові набори від Церкви Євангельських Християн-Баптистів «Відродження».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь