Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні пішоходи, переходьте вулицю лише на позначених пішохідних переходах або там, де рух регулюється світлофором! Це допоможе уникнути ДТП та вбереже ваше життя й здоров’я.

Дата: 07.04.2023 09:16
Кількість переглядів: 157

Фото без опису

З 1 квітня бердичівські поліцейські проводять комплекс профілактичних заходів під умовною назвою «Пішохід». Патрульні особливу увагу звертають на порушення водіями правил проїзду пішохідних переходів та недотримання Правил дорожнього руху самими пішоходами. Також забезпечують особливий контроль за поведінкою дітей на дорозі.

Інспектори СРПП нагадують містянам про обов’язки та права пішоходів, роз’яснюють відповідальність за порушеннями ними ПДР.

- Мета таких заходів – привернути увагу всіх учасників дорожнього руху до безпеки пішоходів. Пішоходів мають розуміти, що їх безпека насамперед залежить від них самих, - розповів начальник сектору реагування патрульної поліції Бердичівського райвідділу Олексій Заверуха.

Найпоширенішими порушеннями, які допускають пішоходи у Бердичеві, є ігнорування визначених переходів та сигналів світлофорів. Відтак патрульні за тиждень таких заходів склали 29 адміністративних протоколів за ст. 127 (Порушення правил дорожнього руху пішоходами) КУпАП. Порушникам доведеться сплатити штрафи.

Тож шановні пішоходи, дбайте про власну безпеку! Не забувайте про світловідбиваючі елементи на одязі в темну пору доби. Бути видимим на дорозі – це важливо. Будьте відповідальними учасниками дорожнього руху!

Бердичівський районний відділ поліції

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь