Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про затвердження технічних документацій із землеустрою та виділення в натурі ( на місцевості) земельних часток ( паїв)

Дата: 15.03.2023 12:17
Кількість переглядів: 95

УКРАЇНА

РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

 

Тридцята перша  сесія                  с.Райгородок                           VIII скликання

 

від 10.03.2023 року                                                                                      № 759

 

 

Про затвердження технічних документацій

із землеустрою та виділення в натурі ( на місцевості)

земельних часток ( паїв)

 

       Відповідно до ст. ст. 26,33 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12,22 Земельного кодексу України, ст. ст. 5,7,9 Закону України « Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток  (паїв)», розглянувши заяви громадян та додані документи, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та екології, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

           1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),

для ведення особистого селянського господарства громадянину Мартинюку Дмитру Миколайовичу  площею 1,1458 га, на території Маркушівського старостинського округу із земель реформованого КСП «Обухівка».

         1.1 Виділити в натурі та передати у власність громадянину Мартинюку Дмитру Миколайовичу   земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення реформованого КСП « Обухівка» загальною площею 1,1458 га, кадастровий номер 1820883600:08:000:0120 для ведення особистого селянського господарства. 

2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),

для ведення особистого селянського господарства громадянці Гуменюк Наталії Григорівні  площею 0,8132га, на території Райгородоцької сільської ради із земель реформованого КСП «ім..Шевченка».

         2.1 Виділити в натурі та передати у власність громадянці Гуменюк Наталії Григорівні     земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення із земель реформованого КСП «ім. Шевченка» загальною

площею 0,8132 га, кадастровий номер 1820883600:03:000:0595 для ведення особистого селянського господарства на території Райгородоцької сільської ради. 

3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості),

для ведення особистого селянського господарства громадянину Савіну Олегу В’ячеславовичу  площею 6,3958га, із земель реформованого КСП «Райгородок» на території Райгородоцької сільської ради.

         3.1 Виділити в натурі та передати у власність громадянину Савіну Олегу В’ячеславовичу   земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення із земель реформованого КСП «Райгородок» загальною площею 6,3958 га, кадастровий номер 1820885200:01:000:7139 для ведення особистого селянського господарства. 

4. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення особистого селянського господарства громадянці Павлусь Леоніді Петрівні  площею 0,5685га, на території  Гардишівського старостинського  округу  Райгородоцької сільської ради за межами населеного пункту.

     4.1. Виділити в натурі та передати у власність громадянці  Павлусь Леоніді Петрівні земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення із земель реформованого ПКА «Світанок» загальною площею 0,5685 га, кадастровий номер 1820881800:05:000:0527  для ведення особистого селянського господарства на території  Гардишівського старостинського округу Райгородоцької  сільської ради за межами населеного пункту.

5. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення особистого селянського господарства громадянам Кравченко Надії Володимирівні та Мазуру Володимиру Володимировичу  площею 1,2912 га, на території  Гардишівського старостинського  округу  Райгородоцької сільської ради за межами населеного пункту.

5.1. Виділити в натурі та передати у спільну часткову власність громадянам Кравченко Надії Володимирівні та Мазуру Володимиру Володимировичу   земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення із земель реформованого ПКА «Світанок» загальною площею 1,2912 га, кадастровий номер 1820881800:02:000:0478  для ведення особистого селянського господарства на території  Гардишівського старостинського округу Райгородоцької  сільської ради за межами населеного пункту.

6. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення особистого селянського господарства громадянці Павлусь Леоніді Петрівні  площею 1,2321га, на території  Гардишівського старостинського  округу  Райгородоцької сільської ради за межами населеного пункту.

6.1. Виділити в натурі та передати у власність громадянці  Павлусь Леоніді Петрівні земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення із земель реформованого ПКА «Світанок» загальною площею 1,2321 га, кадастровий номер 1820881800:03:000:0484  для ведення особистого селянського господарства на території  Гардишівського старостинського округу Райгородоцької  сільської ради за межами населеного пункту.

7. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення особистого селянського господарства громадянам Кравченко Надії Володимирівні та Мазуру Володимиру Володимировичу   площею 0,3499 га, на території  Гардишівського старостинського  округу  Райгородоцької сільської ради за межами населеного пункту.

7.1. Виділити в натурі та передати у спільну часткову власність громадянам Кравченко Надії Володимирівні та Мазуру Володимиру Володимировичу   земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення із земель реформованого ПКА «Світанок» загальною площею 0,3499 га, кадастровий номер 1820881800:03:000:0490  для ведення особистого селянського господарства на території  Гардишівського старостинського округу Райгородоцької  сільської ради за межами населеного пункту.

8. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості),

для ведення особистого селянського господарства громадянці Цвідкова Людмила Євгенівна  площею 5,7388 га, із земель реформованого КСП «Райгородок» на території Райгородоцької сільської ради.

         8.1 Виділити в натурі та передати у власність громадянці Цвідкова Людмила Євгенівна земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення із земель реформованого КСП «Райгородок» загальною площею 5,7388 га, кадастровий номер 1820885200:01:000:0121 для ведення особистого селянського господарства. 

9. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення особистого селянського господарства громадянину Яворському Антону Антоновичу площею 3,3918 га, на території  Гардишівського старостинського  округу  Райгородоцької сільської ради за межами населеного пункту.

9.1. Виділити в натурі та передати у власність громадянину Яворському Антону Антоновичу  земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення із земель реформованого ПКА «Світанок» загальною площею 3,3918 га, кадастровий номер 1820881800:08:000:0959 для ведення особистого селянського господарства на території  Гардишівського старостинського округу Райгородоцької  сільської ради за межами населеного пункту.

10. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення особистого селянського господарства громадянину Яворському Антону Антоновичу площею 0,6553 га, на території  Гардишівського старостинського  округу  Райгородоцької сільської ради за межами населеного пункту.

10.1. Виділити в натурі та передати у власність громадянину Яворському Антону Антоновичу  земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення із земель реформованого ПКА «Світанок» загальною площею 0,6553 га, кадастровий номер 1820881800:05:000:0528 для ведення особистого селянського господарства на території  Гардишівського старостинського округу Райгородоцької  сільської ради за межами населеного пункту.

11. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення особистого селянського господарства громадянці Івасюк Ларисі Василівні  площею 2,2300 га, на території  Бистрицького старостинського  округу  Райгородоцької сільської ради за межами населеного пункту.

11.1. Виділити в натурі та передати у власність громадянці  Івасюк Ларисі Василівні земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення із земель реформованого КСП «Україна» загальною площею 2,2300 га, кадастровий номер 1820880600:01:000:0783  для ведення особистого селянського господарства на території  Бистрицького старостинського округу Райгородоцької  сільської ради за межами населеного пункту.

 

 

 

       Сільський голова                                                  Максим САМЧИК         

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь