Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась чергова сесія сільської ради

Дата: 10.03.2023 18:32
Кількість переглядів: 116

Фото без опису

Сьогодні  відбулась 31 сесія Райгородоцької сільської ради. До порядку денного пленарного засідання було включено 44  питання, які детально були вивчені та опрацьовані на засіданнях профільних постійних комісій.

Одним із перших питань було заслухано  звіт про виконання бюджету Райгородоцької  сільської  територіальної громади за 2022 рік .
Далі депутати  затвердили ряд Програм:
  • Програму соціального і економічного розвитку  Райгородоцької сільської  ради на 2023-2024 роки;
  • Програму розвитку Бердичівської  ДПІ  Бердичівського управління Головного Управління  Державної податкової служби у Житомирській області щодо функціонування сервісного центру обслуговування платників на 2023-2025 роки;
  • Програму забезпечення  заходів у сфері державної безпеки України та ефективної діяльності Бердичівського  районного відділу Управління Служби безпеки України у Житомирській області на 2023-2024 роки.

Окрім того депутати  підтримали  рішення про внесення змін до бюджету сільської ради, про надання одноразової грошової допомоги жителям громади, про внесення змін до структури та загальної штатної чисельності апарату сільської ради тощо.

Також на сесії розглянуто  низку земельних питань.

Завдяки конструктивній роботі депутатів, сесія пройшла злагоджено і плідно. З 42 питань, внесених до порядку денного засідання, прийняті рішення, які ухвалювалися переважно одноголосно.

Два питання порядку денного (про звільнення старости Нагорнюк І.В. та про поновлення Прищепи Л.В. на посаді старости Маркушівського старостинського округу) за результаті депутатського голосування не були підтримані.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь