Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про затвердження технічних документацій із землеустрою та виділення в натурі ( на місцевості) земельних часток ( паїв)

Дата: 27.02.2023 09:40
Кількість переглядів: 101

УКРАЇНА

РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Проект РІШЕННЯ

 

Тридцята перша  сесія                  с.Райгородок                           VIII скликання

 

від 00.02.2023 року                                                                                      №

 

 

Про затвердження технічних документацій

із землеустрою та виділення в натурі ( на місцевості)

земельних часток ( паїв)

 

       Відповідно до ст. ст. 26,33 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 12,22 Земельного кодексу України, ст. ст. 5,7,9 Закону України « Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток  (паїв)», розглянувши заяви громадян та додані документи, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та екології, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

           1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),

для ведення особистого селянського господарства громадянину Мартинюку Дмитру Миколайовичу  площею 1,1458 га, на території Маркушівського старостинського округу із земель реформованого КСП «Обухівка».

         1.1 Виділити в натурі та передати у власність громадянину Мартинюку Дмитру Миколайовичу   земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення реформованого КСП « Обухівка» загальною площею 1,1458 га, кадастровий номер 1820883600:08:000:0120 для ведення особистого селянського господарства. 

2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),

для ведення особистого селянського господарства громадянці Гуменюк Наталії Григорівні  площею 0,8132га, на території Райгородоцької сільської ради із земель реформованого КСП «ім..Шевченка».

         1.1 Виділити в натурі та передати у власність громадянці Гуменюк Наталії Григорівні     земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення із земель реформованого КСП «ім. Шевченка» загальною площею 0,8132 га, кадастровий номер 1820883600:03:000:0595 для ведення особистого селянського господарства на території Райгородоцької сільської ради. 

3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості),

для ведення особистого селянського господарства громадянину Савіну Олегу В’ячеславовичу  площею 6,3958га, із земель реформованого КСП «Райгородок» на території Райгородоцької сільської ради.

         3.1 Виділити в натурі та передати у власність громадянину Савіну Олегу В’ячеславовичу   земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення із земель реформованого КСП «Райгородок» загальною площею 6,3958 га, кадастровий номер 1820885200:01:000:7139 для ведення особистого селянського господарства. 

4. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення особистого селянського господарства громадянці Павлусь Леоніді Петрівні  площею 0,5685га, на території  Гардишівського старостинського  округу  Райгородоцької сільської ради за межами населеного пункту.

     4.1. Виділити в натурі та передати у власність громадянці  Павлусь Леоніді Петрівні земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення із земель реформованого ПКА «Світанок» загальною площею 0,5685 га, кадастровий номер 1820881800:05:000:0527  для ведення особистого селянського господарства на території  Гардишівського старостинського округу Райгородоцької  сільської ради за межами населеного пункту.

5. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення особистого селянського господарства громадянці Кравченко Надії Володимирівні  площею 1,2912 га, на території  Гардишівського старостинського  округу  Райгородоцької сільської ради за межами населеного пункту.

5.1. Виділити в натурі та передати у власність громадянці  Кравченко Надії Володимирівні   земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення із земель реформованого ПКА «Світанок» загальною площею 1,2912 га, кадастровий номер 1820881800:02:000:0478  для ведення особистого селянського господарства на території  Гардишівського старостинського округу Райгородоцької  сільської ради за межами населеного пункту.

6. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення особистого селянського господарства громадянці Павлусь Леоніді Петрівні  площею 1,2321га, на території  Гардишівського старостинського  округу  Райгородоцької сільської ради за межами населеного пункту.

6.1. Виділити в натурі та передати у власність громадянці  Павлусь Леоніді Петрівні земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення із земель реформованого ПКА «Світанок» загальною площею 1,2321 га, кадастровий номер 1820881800:03:000:0484  для ведення особистого селянського господарства на території  Гардишівського старостинського округу Райгородоцької  сільської ради за межами населеного пункту.

7. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення особистого селянського господарства громадянці Кравченко Надії Володимирівні  площею 0,3499 га, на території  Гардишівського старостинського  округу  Райгородоцької сільської ради за межами населеного пункту.

7.1. Виділити в натурі та передати у власність громадянці  Кравченко Надії Володимирівні   земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення із земель реформованого ПКА «Світанок» загальною площею 0,3499 га, кадастровий номер 1820881800:03:000:0490  для ведення особистого селянського господарства на території  Гардишівського старостинського округу Райгородоцької  сільської ради за межами населеного пункту.

8. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості),

для ведення особистого селянського господарства громадянці Цвідкова Людмила Євгенівна  площею 5,7388 га, із земель реформованого КСП «Райгородок» на території Райгородоцької сільської ради.

         8.1 Виділити в натурі та передати у власність громадянці Цвідкова Людмила Євгенівна земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення із земель реформованого КСП «Райгородок» загальною площею 5,7388 га, кадастровий номер 1820885200:01:000:0121 для ведення особистого селянського господарства. 

9. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення особистого селянського господарства громадянину Яворському Антону Антоновичу площею 3,3918 га, на території  Гардишівського старостинського  округу  Райгородоцької сільської ради за межами населеного пункту.

9.1. Виділити в натурі та передати у власність громадянину Яворському Антону Антоновичу  земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення із земель реформованого ПКА «Світанок» загальною площею 3,3918 га, кадастровий номер 1820881800:08:000:0959 для ведення особистого селянського господарства на території  Гардишівського старостинського округу Райгородоцької  сільської ради за межами населеного пункту.

10. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення особистого селянського господарства громадянину Яворському Антону Антоновичу площею 0,6553 га, на території  Гардишівського старостинського  округу  Райгородоцької сільської ради за межами населеного пункту.

10.1. Виділити в натурі та передати у власність громадянину Яворському Антону Антоновичу  земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення із земель реформованого ПКА «Світанок» загальною площею 0,6553 га, кадастровий номер 1820881800:05:000:0528 для ведення особистого селянського господарства на території  Гардишівського старостинського округу Райгородоцької  сільської ради за межами населеного пункту.

11. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення особистого селянського господарства громадянці Івасюк Ларисі Василівні  площею 2,2300 га, на території  Бистрицького старостинського  округу  Райгородоцької сільської ради за межами населеного пункту.

11.1. Виділити в натурі та передати у власність громадянці  Івасюк Ларисі Василівні земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення із земель реформованого КСП «Україна» загальною площею 2,2300 га, кадастровий номер 1820880600:01:000:0783  для ведення особистого селянського господарства на території  Бистрицького старостинського округу Райгородоцької  сільської ради за межами населеного пункту.

 

 

 

       Сільський голова                                                  Максим САМЧИК         

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь