Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На базі Романівського ЗДО «Барвінок» було проведно семінар для керівників ЗДО на тему: «Педагогічна рада в закладі дошкільної освіти»

Дата: 16.02.2023 16:34
Кількість переглядів: 100

Фото без опису

В рамках атестаційного марафону 15 лютого 2023 року на базі Романівського ЗДО «Барвінок» було проведно семінар для керівників ЗДО на тему: «Педагогічна рада в закладі дошкільної освіти». Окрім керівників ЗДО в роботі семінару взяли участь начальник відділу ОКМТС Неля Пуха та головний спеціаліст відділу ОКМТС Алла Довгалюк. Відкриття заходу розпочалося з перегляду розваги «Проводи зими», яку презентували вихованці та педпрацівники закладу у співпраці з батьківською радою. Керівник Романівського ЗДО «Барвінок» Наталя Федорчук у своєму виступі розкрила тематику педрад, форми їх організації, періодичність проведення, тощо. У форматі брейн-рингу пройшла практична частина семінару. З гарним настроєм та позитивними емоціями присутні виконували практичні вправи з народознавства, поповнюючи свій професійний кейс. Асистент вихователя Ілона Джуль представила учасникам заходу роботу гуртка з англійської мови. Присутні з задоволенням переглянули казку «Mitten».

Під час підведення підсумків семінару начальник відділу ОКМТС Неля Пуха відмітила високий науково-методичний рівень його проведення, адже якість освіти повинна відповідати вимогам сьогодення. Неля Іванівна побажала всім Перемоги, творчої праці під мирним українським небом. Керівники закладів дошкільної освіти високо оцінили роботу керівника закладу Наталі Федорчук, побажали нових досягнень та відмітили, що у Романівському ЗДО «Барвінок» працює колектив майстрів дошкільної освіти з бажанням постійного самовдосконалення.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь