Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади головного спеціаліста – архітектора відділу земельних відносин, архітектури, містобудування та благоустрою апарату сільської ради

Дата: 25.11.2022 14:38
Кількість переглядів: 73

У К Р А Ї Н А

РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКИЙ РАЙОН  ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

сільського голови

 

від 25.11.2022                          с.Райгородок                                               № 221к

 

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади головного спеціаліста – архітектора відділу земельних відносин, архітектури, містобудування та благоустрою апарату сільської ради

 

Відповідно  до  пункту  20  частини  четвертої  статті  42  Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» та постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 169 „Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців”, Загального порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого наказом Головного управління державної служби України від 08 липня 2011 року № 164 (зі змінами) та з метою визначення кандидатур на заміщення вакантних посад посадових осіб:

1. Оголосити конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста – архітектора відділу земельних відносин, архітектури, містобудування та благоустрою апарату сільської ради.

2. Затвердити перелік питань для перевірки на знання норм відповідного законодавства України  кандидатів на зайняття вакантної посади головного спеціаліста – архітектора відділу земельних відносин, архітектури, містобудування та благоустрою апарату сільської ради.  (Додаток 1).

         3. Голові конкурсної комісії сільської ради оприлюднити інформацію про проведення конкурсу на офіційному веб-сайті сільської ради.

 

 

 

         Сільський голова                                                            Максим САМЧИК

 

 

 

 

 

 

Додаток 1

до розпорядження сільського голови

від  25.11.2022  № 221к

 

Питання для перевірки на знання норм відповідного законодавства України  кандидатів на зайняття вакантної посади головного спеціаліста – архітектора відділу земельних відносин, архітектури, містобудування та благоустрою апарату сільської ради.

 

  1. Законодавство у сфері містобудівної діяльності.
  2. Планування і забудова територій.
  3. Визначення термінів (будівництво, генеральна схема планування території України, генеральний план населеного пункту, детальний план території, замовник,  інженер-консультант, інженер-консультант, лінії регулювання забудови).
  4. Визначення термінів (містобудівна документація, містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки (далі - містобудівні умови та обмеження), план зонування території (зонінг), приміська зона, проектна документація, схеми планування території на регіональному рівні, територія, червоні лінії, засоби безперешкодного доступу до об’єктів, маломобільні групи населення).
  5. Об’єкти та суб’єкти містобудування.
  6. Органи, що здійснюють управління у сфері містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду.
  7. Містобудування. Головні напрями містобудівної діяльності.
  8.  Основні вимоги до містобудівної діяльності. Законодавство України про містобудування.
  9.  Визначення основних термінів (архітектурна діяльність, об'єкти архітектурної діяльності (об'єкти архітектури), суб'єкти архітектурної діяльності, архітектурне рішення).
  10.  Визначення основних термінів (проект,  завдання на проектування, погодження проекту,  експертиза, замовник, інжинірингова діяльність у сфері будівництва (інжиніринг), архітектор (інженер), технічний нагляд, саморегулівні організації у сфері архітектурної діяльності).
  11. Архітектурні та містобудівні конкурси.
  12. Розроблення та затвердження проекту об'єкта архітектури.
  13. Державний архітектурно-будівельний контроль та нагляд. Авторський та технічний нагляди.
  14. Уповноважені органи містобудування та архітектури.
  15. Головні архітектори.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади:

 

  головного спеціаліста – архітектора відділу земельних відносин, архітектури, містобудування та благоустрою апарату сільської ради.

Кваліфікаційні вимоги: Вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою,  досвідчений користувач Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint).

Без вимог до стажу роботи.

Участь у конкурсі на заміщення вакантної посади можуть взяти громадяни України та вік кандидата на посаду не повинен перевищувати граничного віку перебування на службі в органах місцевого самоврядування.

 

 

Документи щодо участі в конкурсі приймаються протягом 30 – ти календарних  днів від дня опублікування оголошення.

Перелік документів:

1) заяву про участь  у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в органах місцевого самоврядування та проходження служби;

2) згоду на збір та обробку персональних даних;

3) заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками (автобіографія, трудова діяльність);

4) дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

5) копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

6)  Особа, яка претендує на зайняття посади в органі місцевого самоврядування, до призначення або обрання на відповідну посаду подає шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством. Підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, встановленою відповідно до законодавства;

7)  копію першої, другої та одинадцятої сторінок паспорта громадянина України;

8) копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних).

Документи на конкурс приймаються протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про конкурс за адресою: вул.Соборна, 23, каб. 29 м.Бердичів, Житомирська область, щоденно з понеділка по п’ятницю з 8-30 год. до 17-30 год., субота, неділя – вихідні дні

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці та з інших питань надається у Райгородоцькій сільській раді за телефоном (067) 9968897 або електронною адресою: 04345569@mail.gov.ua

Прийом документів: з 25 листопада 2022 року по 24 грудня  2022 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь