Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День працівників соціальної сфери

Дата: 04.11.2022 15:00
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівників соціальної сфери. Наше суспільство неможливо уявити без самовідданої праці соціальних працівників. Мабуть, жодна інша професія не вимагає від людини настільки безмежного гуманізму, співчуття, терпіння і віри в людей. Працівники соціальної сфери приходять на допомогу тим, хто її потребує найбільше - людям похилого віку та інвалідам, хворим і сиротам, багатодітним і малозабезпеченим. Милосердя, людяність, доброта – це про соціальних працівників. Саме через Вас держава намагається допомогти кожному, хто опинився в тяжкій життєвій ситуації. З початком повномасштабного вторгнення рф перед соціальною сферою постали нові виклики та завдання, з якими Ви справляєтесь на «відмінно», піклуючись про внутрішньо переміщених осіб.

Сьогодні, напередодні свята, Райгородоцький сільський голова Максим Самчик привітав працівників соціальної сфери громади, для яких нормою повсякденного життя стала турбота про інших та подякував за професіоналізм та відданість справі. З нагоди професійного свята та за особистий внесок у розв’язання проблем соціального захисту населення кращих працівників було відзначено подяками, грамотами та подарунками.

Нехай заслужена повага від людей надає Вам сили, нехай множаться Ваші добрі вчинки, а служіння обраній справі, чуйність та щедрість приносять Вам людську шану та повагу. Бажаємо Вашим сім’ям добробуту, а нашій країні Перемоги та миру.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь