Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Молитовний сніданок у Райгородоцькій громаді

Дата: 13.10.2022 14:12
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

13 жовтня у Райгородоцькій громаді  відбувся перший Молитовний сніданок, присвячений Дню захисників і захисниць України.

Молитва за мир в Україні зібрала сьогодні під одним дахом керівництво громади, старост, представників керівництва району, Бердичівського РТЦК та СП, членів сімей загиблих наших  Героїв-земляків та представників усіх церковних конфесій, релігійних організацій громади. 

Розпочався захід зі спільної молитви “Отче наш”. Ніщо так не об’єднує людей, як спільна молитва. У ці важкі часи потрясінь, що переживає зараз Україна, нам потрібна молитва, адже скільки б людина не падала, Господь завжди дає їй силу підійматися та йти вперед. Наша Батьківщина сьогодні приймає безліч викликів, тому як ніколи потребує духовного імпульсу, єдності, Божого покрову, миру та Благословення.

Сьогодні ми маємо дякувати нашим захисникам, які надійно боронять нашу Україну, адже завдяки їм та з Божою допомогою ми спимо в теплих домівках, маємо можливість працювати, навчатися, розвиватися і прославляти Бога за усе, що маємо.

Разом із священнослужителями присутні молилися за Україну та її майбутнє, за воїнів, які дають відсіч агресору, за тих, хто в полоні, за воїнів, що поклали життя своє за Батьківщину.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх, хто поклав своє життя за свободу рідної землі. Віддали шану, згадавши поіменно усіх Героїв нашої Райгородоцької громади, які загинули, захищаючи нашу держави від російських загарбників.

Під час заходу начальник Бердичівського РТЦК та СП Віктор Нагорнюк передав державну нагороду орден «За мужність» дружині загиблого Героя Олександра Овчара.

             Пред­став­ни­ки ду­хо­венс­тва у сво­їх звер­неннях до при­сут­ніх на­го­ло­си­ли на важ­ли­вос­ті єд­ності, ду­хов­ної жер­товнос­ті та пов­сякчас­ної мо­лит­ви за на­шу Бать­ків­щи­ну.

             Сільський голова Максим Самчик подякував представникам різних релігійних конфесій, які долучилися до Молитовного сніданку, за допомогу та підтримку, яку вони надають громаді та її жителям.

Віримо, що сьогоднішня спільна молитва буде почута Всевишнім і стане оберегом для наших Захисників.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь