Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Райгородоцький сільський голова відвідав з робочим візитом німецьке селище Ворінген

Дата: 04.10.2022 11:29
Кількість переглядів: 281

Фото без опису

З початку вторгнення російської федерації в Україну мерія німецького селища Ворінгена, що знаходиться на землях Баварії, допомагає гуманітарною допомогою жителям різних регіонів України, в тому числі і Райгородоцької територіальної громади: продуктами харчування, засобами гігієни, канцелярськими товарами, одягом,  теплими ковдрами та постільною білизною, спальними мішками, медикаментами, засобами пересування для людей з інвалідністю тощо. Починаючи з березня поточного року більше двадцяти тон гуманітарної допомоги відправлено німецькими меценатами саме для жителів Райгородоцької сільської ради.

Спонсорами та організаторами з Німеччини, згідно укладеного договору,  надано транспорт для перевезення в Україну гуманітарного вантажу, організовано його збір, завантаження  та збереження. 

26 вересня 2022 року Райгородоцький сільський голова Максим Самчик відвідав німецьке селище Ворінген, зустрівся з мером Йоханом Лутцом та активістами  села. 

В дружній атмосфері обмінялися досвідом щодо системи та повноважень органів місцевого самоврядування, обговорили питання про подальшу співпрацю та допомогу у придбанні шкільного автобуса для громади.

Райгородоцький сільський голова Максим Самчик, колектив сільської ради та жителі територіальної громади щиро дякують організаторам та меценатам: меру Ворінгена  Йохану Лутцу та його дружині Андреа Лутц, приватному підприємцю та члену Ворінгенської сільської ради  Карлу-Хайнцу та його дружині, бувшій жительці міста Бердичева Аліні Каррер, усім небайдужим жителям селища та інших населених пунктів Баварії  за організацію та надання гуманітарної допомоги для дітей та малозахищених верств населення Райгородоцької територіальної громади в складний для нашої країни час.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь