Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про надання дозволу на розроблення проектів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок

Дата: 08.02.2022 11:32
Кількість переглядів: 75

УКРАЇНА

РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

 

Дев’ятнадцята  сесія                    с.Райгородок                        VIIІ скликання

 

від  03.02.2022 року                                                                                     № 573

 

Про надання дозволу на розроблення

проектів  землеустрою щодо відведення

земельних ділянок

 

Відповідно до ст.ст. 12,118,121,122 п.21 Перехідних положень Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяви громадян та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та екології, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Надати громадянці Пухальській Світлані Михайлівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,28 га, за адресою за межах населеного пункту с.Лісова Слобідкав, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  2. Надати громадянці Білик Таїсії Анатоліївні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,34 га, за адресою с. Лісова Слобідкав  вул.. Братів Міцкевичів в  межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  3.  Надати  громадянці Кравчук Наталії Петрівні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення,  орієнтовною площею 0,43га, за адресою с. Мартинівка вул.. Садова, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  4. Надати дозвіл громадянці Гуменюк Людмилі Вікторівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,21 га, за   адресою за межами населеного пункту с. Андріяшівка, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  5. Надати дозвіл громадянину Кушніруку Олегу Миколайовичу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в натурі(на місцевості) з подальшою передачею у власність, орієнтовною площею 0,40 га, для ведення особистого селянського господарства, в межах населеного пункту, за адресою  с.Буряки, вул.Михайлівська.
  6. Надати дозвіл громадянці Супруненко Людмилі Миколаївні на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в натурі(на місцевості) з подальшою передачею у власність, орієнтовною площею 0,50 га , для ведення особистого селянського господарства, в межах населеного пункту, за адресою с.Райгородок.
  7. Надати дозвіл громадянці Гаврилюк Тетяні Олександрівні на розроблення проекту землеустрою ,щодо відведення земельної ділянки в натурі(на місцевості) з подальшою передачею у власність, орієнтовною площею 0,21 га , для ведення особистого селянського господарства, в межах населеного пункту, за адресою  с.Райгородок.
  8. Надати дозвіл громадянці Бовсуновській Марині Анатоліївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,15 га, за адресою с. Маркуші, вул. Перемоги  в  межах населеного пункту для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  9. Надати  громадянці Залізній Ольгі Володимирівні, дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,12 га, за адресою с. Обухівка вул. Миру  в межах населеного пункту, для ведення садівництва, з подальшою передачею у власність.
  10. Надати дозвіл громадянці Сторожук Марині Андріївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,17 га, за адресою с. Маркуші, вул. Польова в межах населеного пункту для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  11. Надати дозвіл громадянину Оленюку Олександру Миколайовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,20 га, за адресою с. Обухівка, в межах населеного пункту для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  12. Надати дозвіл громадянину Яроцькому Богдану Андрійовичу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в натурі(на місцевості) з подальшою передачею у власність, орієнтовною площею 0,24 га , для ведення особистого селянського господарства, в межах населеного пункту, за адресою с.Райгородок.
  13. Надати дозвіл громадянці  Севрук Ганні Олександрівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,30 га, за адресою с. Маркуші,  в  межах населеного пункту для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  14. Надати дозвіл громадянці Півень Людмилі Миколаївні  на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність, орієнтовною площею 0,19 га , для ведення особистого селянського господарства, в межах населеного пункту, за адресою с.Райгородок.
  15. Надати дозвіл громадянці Станкевич Світлані Юріївні  на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність, орієнтовною площею 0,25 га , для ведення особистого селянського господарства, в межах населеного пункту, за адресою с.Гардишівка вул..Садова.
  16. Надати дозвіл громадянці Матвійчук Сніжані Володимирівні  на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність, орієнтовною площею 0,17 га , для ведення особистого селянського господарства, в межах населеного пункту, за адресою с.Гардишівка вул..Молодіжна.
  17. Надати дозвіл громадянці Мішайловій Любові Петрівні  на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність, орієнтовною площею 0,17 га , для ведення особистого селянського господарства, в межах населеного пункту, за адресою с.Гардишівка вул.Травнева.
  18. Надати дозвіл громадянину Фіцу Руслану Володимировичу  на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у власність, орієнтовною площею 0,40 га , для ведення особистого селянського господарства, в межах населеного пункту, за адресою с.Гардишівка вул.Польова.
  19. Надати громадянину  Романову Олексію Сергійовичу  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель  сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,11 га, за адресою за межами с.Велика П'ятигірка,вул. Польова Бердичівського району, Житомирської області, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  20. Надати громадянці  Гадзиківській Антоніні Володимирівні  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель  сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,25 га, за адресою за межами с.Велика П'ятигірка, Бердичівського району, Житомирської області, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  21. Надати громадянину  Гадзиківському Олександру Валерійовичу  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель  сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,20 га, за адресою за межами с.Велика П'ятигірка, Бердичівського району, Житомирської області, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  22. Надати громадянці  Гуменюк-Кіяшко Ірині Анатоліївні  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення землі запасу, площею 0,7658 га, кадастровий номер 1820885000:06:000:0609, за адресою за межами с.Романівка, Бердичівського району, Житомирської області, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  23. Надати  громадянці Кукушкіній Руслані Анатоліївні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення, рілля, орієнтовною площею 0,51га, за адресою с. Бенедівка вул.. Волинова, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  24. Надати громадянину Стельмаху Віктору Олександровичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,34 га, за адресою с.Озадівка, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  25. Надати дозвіл громадянину Білаку  Михайлу Івановичу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в натурі(на місцевості) з подальшою передачею у власність, орієнтовною площею 0,30 га  для ведення особистого селянського господарства, в межах населеного пункту, за адресою с.Буряки,вул.Золота.

 

Сільський голова                                      Максим САМЧИК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь