Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про надання дозволу на розроблення проектів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства

Дата: 08.11.2021 15:25
Кількість переглядів: 117

УКРАЇНА

РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

 

П’ятнадцята   сесія                                                                     VIII скликання

 

від  03.11.2021р.                                                                                      № 462                                            

                                    

Про надання дозволу на розроблення

проектів  землеустрою щодо відведення

земельних ділянок для

ведення особистого селянського господарства

 

Відповідно до ст.ст. 12,118,121,122 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяви громадян та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та екології, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Надати дозвіл громадянину Марчуку Андрію Леонідовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Озадівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

2. Надати дозвіл громадянину Старишко Владиславу Вікторовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с. Озадівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

3. Надати дозвіл громадянці Базилевській Феліксі Леонідівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 1,11 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с. Лемеші,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

4. Надати дозвіл громадянці Вдовиченко Оксані Християнівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Лісова Слобідка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

5. Надати дозвіл громадянину Терлецькому Віктору Болеславовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Озадівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

6.Надати дозвіл громадянці Яворській Валентині Віталіївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Озадівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

7.Надати дозвіл громадянці Кирилюк Світлані Михайлівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с. Озадівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

8.Надати дозвіл громадянці Макарчук Світлані Миколаївні  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с. Озадівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

9. Надати дозвіл громадянину Регеті Леоніду Юрійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Озадівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

10.Надати дозвіл громадянці Случич Наталії Володимирівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 1,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Обухівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

11.Надати дозвіл громадянці Мельник Олені Володимирівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 1,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Обухівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

12.Надати дозвіл громадянці Горяєвій Лілії Анатоліївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 1,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Обухівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

13.Надати дозвіл громадянці Палій Оксані Вікторівні  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Обухівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

14. Надати дозвіл громадянину Козаку Михайлу Юрійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Озадівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

15. Надати дозвіл громадянину Бондарчуку Ігорю Вікторовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 1,50 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Гардишівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

16. Надати дозвіл громадянину Червоному Олександру Борисовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Озадівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

17. Надати дозвіл громадянці Ониськовій Людмилі Данилівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Озадівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

18. Надати дозвіл громадянину Мельнику Вадиму Юрійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Озадівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

19. Надати дозвіл громадянці Позняк Ніні Антонівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Озадівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

20.Надати дозвіл громадянці  Степанюк Вікторії Володимирівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу   (16.00), із зміною   цільового призначення, площею 1,3178 га, кадастровий номер 1820880300:04:000:0717, за адресою за межами с.Буряки,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

21.Надати дозвіл громадянці  Павлюк Ганні Іванівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу   (16.00), із зміною   цільового призначення, площею 1,3178 га, кадастровий номер 1820880300:04:000:0716, за адресою за межами с.Буряки,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

22. Надати дозвіл громадянці Длугаш Ларисі Степанівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Озадівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

23. Надати дозвіл громадянці Боголюб Аллі Олександрівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Романівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

24. Надати дозвіл громадянину Кравчуку Денису Юрійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Озадівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

25. Надати дозвіл громадянці Тихонюк  Тетяні Михайлівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Озадівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

26. Надати дозвіл громадянці Менчинській Ангеліні Володимирівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Озадівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

27. Надати дозвіл громадянину Чеберяку Володимиру Івановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Озадівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

28. Надати дозвіл громадянину Костюку Олександру Володимировичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Озадівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

29. Надати дозвіл громадянці Лисак Лесі Володимирівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Озадівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

30. Надати дозвіл громадянину Гаврилюку Роману Вікторовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Озадівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

31. Надати дозвіл громадянину Мазуру Юрію Григоровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Озадівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

32. Надати дозвіл громадянці Павлишиній Наталії Василівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Озадівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

33.Надати дозвіл громадянину  Аріпову Марату Захаровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу   (16.00), із зміною   цільового призначення, площею 1,6415 га, кадастровий номер 1820881800:07:000:0035, за адресою за межами с.Гардишівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

34.Надати дозвіл громадянці  Римар Людмилі Сергіївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу   (16.00), із зміною   цільового призначення, площею 1,6414 га, кадастровий номер 1820881800:07:000:0036, за адресою за межами с.Гардишівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

35.Надати дозвіл громадянину  Прокопчуку Володимиру Олександровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу   (16.00), із зміною   цільового призначення, площею 1,9000 га, кадастровий номер 1820885000:06:000:0611, за адресою за межами с.Романівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

36.Надати дозвіл громадянину  Солодкову Олександру Віталійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу   (16.00), із зміною   цільового призначення, площею 1,9000 га, кадастровий номер 1820885000:06:000:0612, за адресою за межами с.Романівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

37.Надати дозвіл громадянину  Назаревичу Анатолію Казимировичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу   (16.00), із зміною   цільового призначення, площею 1,9014 га, кадастровий номер 1820885000:06:000:0610, за адресою за межами с.Романівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

38.Надати дозвіл громадянину  Редичу Віталію Володимировичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу   (16.00), із зміною   цільового призначення, площею 1,9218га, кадастровий номер 1820883600:09:000:0129, за адресою за межами с.Обухівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

39. Надати дозвіл громадянці Яворській Ірині Михайлівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Озадівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

40. Надати дозвіл громадянину Сіньку Юрію Вячеславовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Озадівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

41.Надати дозвіл громадянці Кордиш Юлії Миколаївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Озадівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

42.Надати дозвіл громадянці Редич Алісі Євгенівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за адресою  с.Обухівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

43.Надати дозвіл громадянину Редичу Владиславу Володимировичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою: Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Обухівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

 

 

 

        Сільський голова                                                Максим САМЧИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь