Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про припинення права користування земельними ділянками громадянами

Дата: 08.11.2021 15:03
Кількість переглядів: 84

УКРАЇНА

РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

 

П’ятнадцята  сесія                                                                          VIII скликання

 

від 03.11.2021р.                                                                                   № 449

 

Про припинення права

користування земельними ділянками

громадянами

 

          Заслухавши інформацію начальника відділу земельних відносин, архітектури, містобудування  та благоустрою апарату сільської ради  Гегач О.О., керуючись ст. 12, 122, 141, Земельного кодексу України, ст.12 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи заяви громадян, рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та екології, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Припинити гр. Горобчуку Ярославу Олексійовичу   право користування земельною ділянкою площею 0,16га для ведення особистого селянського господарства, за адресою с. Райгородок, в зв’язку з добровільною відмовою.
  2. Припинити гр. Сотчуку Валерію Івановичу  право користування земельною ділянкою площею 0,05га для ведення особистого селянського господарства та 0,25 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою с. Бистрик  вул Гагаріна, в зв’язку з добровільною відмовою.
  3. Припинити гр. Рущиць Людмилі Іванівні   право користування земельною ділянкою площею 0,19га для ведення особистого селянського господарства, за адресою с. Райгородок, в зв’язку з добровільною відмовою.
  4. Припинити гр. Базилівському Василю Яковичу     право користування земельною ділянкою площею 0,33га для ведення особистого селянського господарства, за адресою с. Лемеші, в зв’язку з добровільною відмовою.
  5.  Припинити гр. Базилівській Феліксі Леонідівні  право постійного користування земельною ділянкою відповідно до Державного акту на право постійного користування землею  серія ЖТ02-19№ 001153  від 20 грудня 2001 р. площею 1,1006 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою за межами с. Лемеші,  в зв’язку з добровільною відмовою.
  6. Припинити гр. Манільчук Олені Вікторівні  право користування земельною ділянкою площею 0,12га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою с. Райгородок  вул Садова та 0,26 га для ведення особистого селянського господарства, в зв’язку з добровільною відмовою.
  7. Припинити гр. Яцюк Катерині Євгенівні  право постійного користування земельною ділянкою відповідно до Державного акту на право постійного користування землею  серія ЖТ02-19№ 001151  від 20 грудня 2001 р. площею 0,8534 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою за межами с. Лемеші,  в зв’язку з добровільною відмовою.
  8. Припинити гр. Тичинській Ірині Миколаївні  право користування земельною ділянкою площею 0,30га для ведення особистого селянського господарства за адресою с.Бистрик   пров.Урожайний, в зв’язку з добровільною відмовою.
  9. Припинити гр. Денисюк Ганні Володимирівні  право користування земельною ділянкою площею 0,46га для ведення особистого селянського господарства за адресою с.Буряки, в зв’язку з добровільною відмовою.
  10. Припинити гр. Фамілярському Олексію Володимировичу  право користування земельною ділянкою площею 0,58га для ведення особистого селянського господарства за адресою с.Мартинівка, в зв’язку з добровільною відмовою.

 

  1. Віднести вказані земельні ділянки до земель запасу (16.00).

 

  1. Головному спеціалісту відділу земельни відносин, архітектури, містбудування та благоустрою Нагорнюк І.В. внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.

 

        Сільський голова                                                         Максим САМЧИК         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь