Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про надання дозволу на розроблення проектів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок

Дата: 03.09.2021 10:45
Кількість переглядів: 86

УКРАЇНА

  РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА   

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

 

Тринадцята сесія                                                                             VIIІ скликання

 

від    30.08.2021р.                                                                                         № 358

 

Про надання дозволу на розроблення

проектів  землеустрою щодо відведення

земельних ділянок

 

Відповідно до ст.ст. 12,118,121,122 п.21 Перехідних положень Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяви громадян та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та екології, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Надати  громадянину Прищепі Олександру Володимировичу дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель  сільськогосподарського призначення   орієнтовною площею 0,12га, за адресою Житомирська області,  Бердичівський район, с. Обухівка для ведення садівництва,   з подальшою передачею у власність.
  2. Надати  громадянці Грушевській Наталії Іванівні  дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,30 га, за адресою Житомирська області,  Бердичівський район, с. Обухівка, вул. Франка в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  3. Надати  громадянці Ревегі Наталії Володимирівні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,14 га, за адресою Житомирська області,  Бердичівський район, с. Обухівка, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  4. Надати  громадянці Матвійчук Олені Володимирівні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,20 га, за адресою Житомирська області,  Бердичівський район, с. Обухівка, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  5. Надати  громадянину Щіпову Олегу Вікторовичу дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,25 га, за адресою Житомирська області,  Бердичівський район, с. Обухівка, вул. Миру  в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  6. Надати  громадянці Золотухі Ірині Валеріївні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,12 га, за адресою Житомирська області,  Бердичівський район,  с. Маркуші пров.Гоголя, в межах населеного пункту, для ведення садівництва, з подальшою передачею у власність.     
  7. Надати  громадянці Задорожній Людмилі Юліанівні  дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,12 га, за адресою Житомирська області,  Бердичівський район,  с. Маркуші, вул. Незалежності в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  8. Надати  громадянину Римару Олександру Сергійовичу дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель  сільськогосподарського призначення   орієнтовною площею 0,20га, за адресою Житомирська області  Бердичівський район с.Гардишівка вул. Садова для ведення особистого селянського господарства,   з подальшою передачею у власність.
  9. Надати  громадянці Ліщук Галині Павлівні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель  сільськогосподарського призначення   орієнтовною площею 0,33га, за адресою Житомирська області  Бердичівський район с.Гардишівка вул. Молодіжна для ведення особистого селянського господарства,   з подальшою передачею у власність.
  10. Надати  громадянину Кравченку Олександру Васильовичу дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель  сільськогосподарського призначення   орієнтовною площею 0,25га, за адресою Житомирська області  Бердичівський район с.Гардишівка, вул. Травнева, 1А для ведення особистого селянського господарства,   з подальшою передачею у власність.
  11. Надати громадянці Мацюк Євгенії Василівні    дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,27 га, за адресою Житомирська області  Бердичівський район с.Озадівка, вул.Шевченка, в  межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  12. Надати  громадянину Сіряку Олексію Олександровичу дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,06га із земель колективного садівництва  для індивідуального садівництва,  за адресою Житомирська області, Бердичівський район за межами с. Кустин, садівниче товариство «Будівельник» вул. Озерна, 195, з подальшою передачею у власність.
  13. Надати громадянці Карась Тамарі Миколаївні   дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,05 га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район с.Озадівка, вул.Молодіжна, в  межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  14. Надати  громадянину Столяру Миколі Васильовичу дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель  сільськогосподарського призначення   орієнтовною площею 0,02га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район с.Гардишівка вул. Ново-Садова,  для ведення особистого селянського господарства,   з подальшою передачею у власність.
  15. Надати  громадянці Лопатьєвій Вірі Дем?янівні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель  сільськогосподарського призначення   орієнтовною площею 0,23га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район с.Кустин  вул. Польова,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  16. Надати  громадянину Окунєву Андрію Сергійовичу дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,06га із земель колективного садівництва  для індивідуального садівництва,  за адресою Житомирська області, Бердичівський район за межами с.Кустин, садівниче товариство «Будівельник» вул.. Озерна, 244, з подальшою передачею у власність.
  17. Надати дозвіл громадянці Парфенюк Марії Лазарівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,23 га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район с. Райгородок, вул Гагаріна  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  18. Надати дозвіл громадянці Стукал Дарині Русланівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,13 га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район с. Райгородок, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  19. Надати  громадянці Марковській Галині Миколаївні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель  сільськогосподарського призначення   орієнтовною площею 0,15га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район с.Кустин  вул. Зарічна,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  20. Надати  громадянці Гриневич Галині Василівні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,09 га із земель колективного садівництва  для індивідуального садівництва,  за адресою Житомирська області, Бердичівський район, Райгородоцька сільська рада з подальшою передачею у власність.
  21. Надати дозвіл громадянину Маркілову Григорію Івановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,05 га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район с. Бистрик, вул Захисників України  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  22. Надати дозвіл громадянину Рихлюку Петру Станіславовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,20 га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район с. Бистрик, пров. Урожайний  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  23. Надати дозвіл громадянці Бондарчук Олені Махутівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,20 га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район с. Бистрик, пров. Урожайний  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  24. Надати дозвіл громадянці Блащук Лідії Олександрівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,15 га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район с. Бистрик, вул. Урожайна  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                      Максим САМЧИК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь