Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про надання дозволу на розроблення проектів  землеустрою

Дата: 28.07.2021 09:59
Кількість переглядів: 111

УКРАЇНА

РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 РІШЕННЯ

 

Дванадцята сесія                                                                                 VIII скликання

 

Від   23.07. 2021 р.                                                                            № 331

 

Про надання дозволу на розроблення

проектів  землеустрою

 

Відповідно до ст.ст. 12,118,121,122,п.2.134 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяви громадян та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та екології, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Надати дозвіл громадянці Шатній Юлії Павлівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,10 га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район, с.Лісова Слобідка, вул.Братів Міцкевичів,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

2.Надати дозвіл громадянину Молодовському Віктору Казимировичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,90 га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район,за межами с.Романівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

3.Надати дозвіл громадянину Тарасенку Віталію Андрійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 1,00 га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район, за межами с.Романівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

4.Надати дозвіл громадянину  Кондратюку Сергію Степановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,16 га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район, с. Велика П’ятигірка, вул.Польова,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

5.Надати дозвіл громадянці  Романюк Ірині Миколаївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,30 га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район, с.Романівка, вул.Хорошевська,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

6.Надати дозвіл громадянину  Матвійчуку Юрію Юрійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,20 га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район, с.Обухівка вулиця Віталія Лонського,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

7.Надати дозвіл громадянці  Василенко  Інні Анатоліївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,10га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район, с.Обухівка,  для ведення садівництва, з подальшою передачею у власність.

8. Надати дозвіл громадянину  Гончаруку Віктору Олександровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,29га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район, с.Маркуші, вулиця Миру  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

9. Надати дозвіл громадянці  Мадай Наталії Вікторівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,30га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район, с.Лемеші  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

10. Надати дозвіл громадянину  Сироїду Вячеславу Васильовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,17га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район, с.Лемеші  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

11. Надати дозвіл громадянину  Яковішину Віктору Володимировичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,40га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район, с.Лемеші  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

12. Надати дозвіл громадянці  Сироїд Людмилі Анатоліївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,30га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район, с.Мартинівка для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

13. Надати дозвіл громадянину  Сироїд Володимиру Володимировичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,11га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район, с.Мартинівка для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

14. Надати дозвіл громадянці  Трохименко Олені Матвіївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,35га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район, с.Озадівка для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

15. Надати дозвіл громадянину  Лисак Леоніду Антоновичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,30га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район, с.Обухівка  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

16. Надати дозвіл громадянину  Лисак Дмитру Леонідовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,25га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район, с.Обухівка  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

17. Надати дозвіл громадянці  Івасюк Тетяні Василівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,02га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район, с.Бистрик вул.Урожайна  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

18. Надати дозвіл громадянці  Івасюк Світлані Броніславівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,20га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район, с.Бистрик вул.Радісна  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

19. Надати дозвіл громадянину  Івасюк Михайлу Володимировичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,25га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район, с.Бистрик вул.Захисників України,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

20. Надати дозвіл громадянці  Федорчук Роксолані Володимирівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,30га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район, с.Буряки,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

21. Надати дозвіл громадянину  Гонишнюку Віталій Вікторовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,26га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район, с.Райгородок,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

22. Надати дозвіл громадянці  Тесленко Людмилі Олександрівні  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель садівничого товариства «Сонячний»  орієнтовною площею 0,09га, за адресою Житомирська області, Бердичівський район, Райгородоцька сільська рада  за межами населеного пункту с.Бистрик   для ведення індивідуального садівництва, з подальшою передачею у власність.

 

 

     Сільський голова                                                            Максим САМЧИК                                           

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь