Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про надання дозволу на розроблення проектів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок

Дата: 15.06.2021 14:32
Кількість переглядів: 91

УКРАЇНА

РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 РІШЕННЯ

 

Десята  сесія                                                                                      VIII скликання

 

від 10.06.2021р.                                                                                        № 284                                                                         

 

Про надання дозволу на розроблення

проектів  землеустрою щодо відведення

земельних ділянок

 

Відповідно до ст.ст. 12,118,121,122,п.2.134 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяви громадян та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та екології, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Надати дозвіл громадянину  Пасічнику Дмитру Анатолійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу   (16.00), із зміною   цільового призначення, площею 2,0000 га, кадастровий номер 1820885200:10:000:7420, за адресою за межами с.Лемеші,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

2.Надати дозвіл громадянину Кідруку Віктору Володимировичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу (16.00) , із зміною цільового призначення площею 2,0000га,кадастровий номер 1820885200:10:000:7421 за адресою за межами с.Лемеші, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

3.Надати дозвіл громадянину Манільчуку Віталію  Васильовичу на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу (16.00), із зміною цільового призначення площею 0,8206  за адресою га, кадастровий номер 1820885200:10:000:7419 за адресою за межами с.Лемеші,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

4.Надати дозвіл громадянці Степанюк Наталії Михайлівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,05 га, за адресою с. Андріяшівка вул. Коцюбинського,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

5.Надати дозвіл громадянину Степанюку Олександру Миколайовичу  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,20 га, за адресою с. Андріяшівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

6.Надати дозвіл громадянці Базилівській Лідії Федорівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,40 га, за адресою с. Андріяшівка, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

7.Надати дозвіл громадянці  Богайчук Ірині Петрівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,30 га, за адресою с. Мартинівка, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

8.Надати дозвіл громадянину Зінов’єву Михайлу Васильовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,19 га, за адресою с. Лемеші вул. Мартинівська,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

9.Надати  громадянці Горавській Галині Анатоліївні  дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель резерву сільськогосподарського призначення, рілля,   орієнтовною площею 0,50га, за адресою с.Романівка, в межах  населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

10. Надати  громадянину  Боднару Богдану Дмитровичу дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель резерву сільськогосподарського призначення, рілля,   орієнтовною площею 0,50га, за адресою с.Романівка, в межах  населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

11. Надати  громадянці, Нецевич Любі Іванівні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель резерву  сільськогосподарського призначення, рілля,  орієнтовною площею 0,50 га, за адресою с. Романівка, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

12.Надати громадянці  Стейскал Олені Святославівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель реформованого КСП «Райгородок» сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою Райгородоцька сільська рада, за межами населеного пункту с.Мартинівка, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

13.Надати громадянину  Базилівському Юрію Володимировичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель реформованого КСП «Райгородок» сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою Райгородоцька сільська рада, за межами населеного пункту с.Мартинівка, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

14.Надати громадянину  Кореневському Геннадію Феліксовичу  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,08 га, за адресою с.Гардишівка, в  межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

15.Надати громадянці  Кореневській Зої Володимирівні  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,08 га, за адресою с.Гардишівка, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

16.Надати громадянину  Столяру Володимиру Олександровичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,10 га, за адресою с.Гардишівка, вул.Молодіжна в  межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

17.Надати громадянину  Диркачову Геннадію Андрійовичу  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із  земель реформованого ПКА «Світанок»  сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,20 га, за адресою за межами с.Гардишівка, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

18.Надати громадянці  Богач Тамарі Іванівні   дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,36 га, за адресою с.Гардишівка, вул.Садова в  межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

19.Надати громадянину Столяру Володимиру Олександровичу  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови орієнтовною площею 0,25 га, за адресою  с.Гардишівка, вул.Молодіжна, 11 в  межах населеного пункту, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), з подальшою передачею у власність.

20. 23.Надати дозвіл громадянину  Кушніруку Івану Петровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,33 га, за адресою с. Буряки,вул..Загребельна,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

21.Надати громадянці Яремчук Ганні Болеславівні  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови орієнтовною площею 0,25 га, за адресою  с.Бистрик, вул.Зарічна, 31  межах населеного пункту, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), з подальшою передачею у власність.

22.Надати дозвіл громадянці  Захарчук Станіславі Тимофіївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,50 га, за адресою с. Лемеші, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

23.Надати  громадянину Залізному Павлу Михайловичу дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,12 га, за адресою с. Обухівка, вул.Миру  в межах населеного пункту, для ведення садівництва, з подальшою передачею у власність.     

24. Надати дозвіл громадянці  Мухі Леоніді Юхимівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,34 га, за адресою с. Обухівка вул.Перемоги, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

25. Надати громадянці Тарасюк Світлані Данилівні  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови орієнтовною площею 0,25 га, за адресою  с.Велика Пятигірка, вул.Шевченка, 24  межах населеного пункту, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), з подальшою передачею у власність.

26. Надати дозвіл громадянці  Тарасюк Світлані Данилівні  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,17 га, за адресою адресою  с.Велика Пятигірка, вул.Шевченка, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

27. Надати дозвіл громадянину  Федорчуку Володимиру Даниловичу  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,30 га, за адресою адресою  с.Велика Пятигірка, вул.Польова, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність

28. Надати громадянину Федорчуку Володимиру Даниловичу  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови орієнтовною площею 0,17 га, за адресою  с.Велика Пятигірка, вул.Райгородецька, 3а  межах населеного пункту, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), з подальшою передачею у власність.

29. Надати дозвіл громадянину  Залізному Максиму Михайловичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,78 га, за адресою с. Обухівка вул.Миру, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

30. Надати дозвіл громадянці  Василенко Інні Анатоліївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,05 га, за адресою с. Обухівка вул.Шевченка, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

31. Надати дозвіл громадянці  Василенко Миколі Миколайовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови орієнтовною площею 0,25 га, за адресою  с.Обухівка вул.Польова,19 в межах населеного пункту, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), з подальшою передачею у власність.

32. Надати громадянину Гусевій Олені Миколаївні  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови орієнтовною площею 0,25 га, за адресою  с.Велика Пятигірка, вул.Миру 9-в  межах населеного пункту, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), з подальшою передачею у власність.

33. Надати дозвіл ФОП Примак Валерій Анатолійович на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу   (16.00), із зміною   цільового призначення, площею 0,4981 га, кадастровий номер 1820881200:09:000:7043, за адресою за межами с Велика Пятигірка, вул.Михайлюк,40,  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, з подальшою передачею у оренду.

34. Надати громадянину Тарахтелюку Віктору Олександровичу  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови орієнтовною площею 0,01 га, за адресою  с.Мирне, вул.Козацька, 154-з  межах населеного пункту, для будівництва індивідуального гаража, з подальшою передачею у власність.

35. Надати громадянину  Горачу Андрію Ігоровичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель реформованого КСП «Райгородок» сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою Райгородоцька сільська рада, за межами населеного пункту с.Мартинівка, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

36. Надати громадяні Капустинській Дар’ї Олександрівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель реформованого КСП «Райгородок» сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою Райгородоцька сільська рада, за межами населеного пункту с.Мартинівка, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

37.Надати громадянину  Красовському Денису Яновичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель реформованого КСП «ім..Кірова» сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою Райгородоцька сільська рада, за межами населеного пункту с.Озадівка, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

38. Надати громадянину  Рудницькому Анатолію Миколайовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель реформованого КСП «ім..Кірова» сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою Райгородоцька сільська рада, за межами населеного пункту с.Озадівка, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

39. Надати громадянину  Постемському Артуру Валерійовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель реформованого КСП «ім..Кірова» сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою Райгородоцька сільська рада, за межами населеного пункту с.Озадівка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

40. Надати громадянину  Розієву Рустаму Хабібовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель реформованого КСП «ім..Кірова» сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою Райгородоцька сільська рада, за межами населеного пункту с.Озадівка, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

41. Надати громадянину  Огороднічук Валерії Ігорівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель реформованого КСП «ім..Кірова» сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою Райгородоцька сільська рада, за межами населеного пункту с.Озадівка, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

42. Надати громадянину  Обурко Олегу Анатолійовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель реформованого КСП «ім..Кірова» сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою Райгородоцька сільська рада, за межами населеного пункту с.Лісова Слобідка, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

43. Надати дозвіл громадянці  Романюк Світлані Михайлівні  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель реформованого КСП «МАЯК» сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,16 га, за межами с.Велика Пятигірка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

44. Надати дозвіл громадянці  Кондратюк Аллі Василівні  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель реформованого КСП «МАЯК» сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,15 га, за межами с.Велика Пятигірка,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

45.Надати громадянці Лубчинській Олені Петрівні  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови орієнтовною площею 0,25 га, за адресою  с.Бистрик, вул.Гагаріна, 3  межах населеного пункту, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), з подальшою передачею у власність.

46.Надати дозвіл громадянці  Лубчинській Олені Петрівні  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,39 га, за адресою с. Бистрик вул.Гагаріна, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

47.Надати дозвіл громадянці  Козачук Тамілі Федорівні  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,15 га, за адресою с. Бистрик вул.Гагаріна, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність

48. Надати  громадянці  Ющенко Валентині Анатоліївні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення   орієнтовною площею 0,25га, за адресою с. Кустин вул. Польова в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

49. Надати  громадянину Семенюку Олегу Миколайовичу дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення   орієнтовною площею 1,08га, за адресою с.Бенедівка, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

50.  Надати дозвіл громадянці  Тимощук Ірині Борисівні   на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,25 га, в  с.Бистрик пров.Урожайний,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

51. Надати дозвіл громадянину  Тимощуку Сергію Васильовичу   на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,25 га, в  с.Бистрик вул..Ватутіна,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

52. Надати дозвіл громадянці  Івасюк Галині Іванівні   на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,15 га, в  с.Бистрик вул..Урожайна,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

53. Надати громадянину Тимощуку Олександру Васильовичу  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови орієнтовною площею 0,25 га, за адресою  с.Бистрик, вул.Гагаріна, 50  межах населеного пункту, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), з подальшою передачею у власність.

54. Надати дозвіл громадянину  Тимощуку Олександру Васильовичу   на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,35 га, в  с.Бистрик вул..Гагаріна,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

55. Надати дозвіл громадянину  Івасюку Анатолію Миколайовичу   на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,27 га, в  с.Бистрик пров.Урожайний,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

56. Надати дозвіл громадянину  Тимощук Олені Вікентіївні  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,10 га, в  с.Бистрик пров.Урожайний,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

57. Надати дозвіл громадянину  Петруку Олегу Володимировичу   на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,40 га, в  с.Буряки вул..Михайлівська,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

58. Надати громадянину  Маюну Богдану Анатолійовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель реформованого КСП «ім..Кірова» сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою Райгородоцька сільська рада, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

59. Надати громадянину  Дороніну Роману Васильовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель реформованого КСП «ім.Петровського» сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 1,5 га, за адресою Райгородоцька сільська рада, за межами с.Буряки, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

60. Надати дозвіл громадянину  Столяру Михайлу Миколайовичу  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,10 га, за адресою адресою  с.Велика Пятигірка, вул.Польова, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність

 61.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та екології.

 

 

   

  Сільський голова                                                       Максим  САМЧИК

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь