Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про затвердження технічної документації із землеустрою та виділення в натурі (на місцевості) земельної частки (пай) громадянам

Дата: 27.04.2021 15:34
Кількість переглядів: 91

УКРАЇНА

  РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА   

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Дев’ята     сесія                                                                    VIIІ скликання

 

від 22.04.2021р.                                                                                              № 241

 

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою

та виділення в натурі (на місцевості) земельної

частки (пай) громадянам

 

     Відповідно до ст. ст. 26,33 Закону України « Про місцеве самоврядування

в Україні», 12,22  Земельного Кодексу України, ст. ст. 5,7,9 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», розглянувши заяви громадян та додані документи,  враховуючи рекомендації  постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та екології,  сільська рада

 

    ВИРІШИЛА:

 

1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості ), для ведення особистого селянського господарства, громадянці Семенюк Владиславі Федорівні площею 2,9430  га,  за межами населеного пункту, на території Райгородоцької сільської ради.

        1.1.Виділити в натурі  та передати у власність громадянці Семенюк Владиславі Федорівні земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення реформованого КСП «Райгородок» загальною площею 2,9430 га кадастровий номер 1820885200:12:000:0097 для ведення особистого селянського господарства на території Райгородоцької сільської ради

 

        2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення( відновлення ) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості ), для ведення особистого селянського господарства громадянину Гончаруку Богдану Анатолійовичу площею 3,0834 га, на території Маркушівського старостинського округу   Райгородоцької сільської ради.

        2.1 Виділити в натурі та передати у власність громадянину Гончаруку Богдану Анатолійовичу земельну ділянку ( пай ) сільськогосподарського

призначення реформованого КСП « ім. Шевченка » загальною площею 3,0834 га, кадастровий номер 1820883600:05:000:0091 для ведення особистого селянського господарства на території Маркушівського старостинського округу  Райгородоцької сільської ради.

 

        3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення ( відновлення ) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості),  для ведення особистого селянського господарства громадянину Івасюку Володимиру Васильовичу площею 2,2885 га, на території Райгородоцької сільської ради.

        3.1 Виділити в натурі та передати у власність громадянину Івасюку Володимиру Васильовичу земельну ділянку ( пай ) сільськогосподарського

призначення реформованого КСП « Україна » загальною площею 2,2885 га, кадастровий номер 1820880600:01:000:0073 для ведення особистого селянського господарства на території Бистрицького старостинського округу Райгородоцької сільської ради.

 

      4. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення

особистого селянського господарства громадянину  Ольшанській Анеліїї Броніславівні  площею 2,6361 га, на території  Озадівського округу Райгородоцької сільської ради за межами населених пунктів.

      4.1. Виділити в натурі та передати у власність Ольшанській Анелії Броніславівні земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення реформованого КСП «ім.Кірова» загальною площею 2,6361га, кадастровий номер 1820884500:13:000:0005  для ведення особистого селянського господарства на території Райгородоцької  сільської ради за межами населених пунктів.

 

5. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення

особистого селянського господарства громадянці  Гитюк Наталія Володимирівна  площею 1,4190 га, на території  Озадівського округу Райгородоцької сільської ради за межами населених пунктів.

      5.1. Виділити в натурі та передати у власність Гитюк Наталія Володимирівна  земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення реформованого КСП «ім.Кірова» загальною площею 1,4190 га, кадастровий номер 1820884500:05:001:7101  для ведення особистого селянського господарства на території Райгородоцької  сільської ради за межами населених пунктів.

 

6. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення

особистого селянського господарства громадянці  Гитюк Наталія Володимирівна  площею 0,6469 га, на території  Озадівського округу Райгородоцької сільської ради за межами населених пунктів.

      6.1. Виділити в натурі та передати у власність Гитюк Наталія Володимирівна  земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення реформованого КСП «ім.Кірова» загальною площею 1,4190 га, кадастровий номер 1820884500:05:001:7085  для ведення особистого селянського господарства на території Райгородоцької  сільської ради за межами населених пунктів.

 

7. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення особистого селянського господарства громадянці  Козлюк Ганна Петрівна  площею 2,6572 га, на території  Озадівського округу Райгородоцької сільської ради за межами населених пунктів.

      7.1. Виділити в натурі та передати у власність Козлюк Ганна Петрівна земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення реформованого КСП «ім.Кірова» загальною площею 2,6572 га, кадастровий номер 1820884500:04:001:7015  для ведення особистого селянського господарства на території Райгородоцької  сільської ради за межами населених пунктів.

 

8. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення особистого селянського господарства громадянам  Громовій Катерині Сергіївні, Когут Ларисі Сергіївні, Устимчук Наталії Сергіївні, Громовому Андрію Сергійовичу, Громовому Олександру Сергійовичу, Громовому Давиду Сергійовичу, Громовій Любові Вячеславівні площею 2,7763 га, на території  Озадівського округу Райгородоцької сільської ради за межами населених пунктів.

      8.1. Виділити в натурі та передати у власність Громовій Катерині Сергіївні, Когут Ларисі Сергіївні, Устимчук Наталії Сергіївні, Громовому Андрію Сергійовичу, Громовому Олександру Сергійовичу, Громовому Давиду Сергійовичу, Громовій Любові Вячеславівні земельну ділянку (пай) сільськогосподарського призначення реформованого КСП «ім.Кірова» загальною площею 2,7763 га, кадастровий номер 1820884500:05:000:0146  для ведення особистого селянського господарства на території Райгородоцької  сільської ради за межами населених пунктів.

 

         Сільський голова                                                             Максим САМЧИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь