Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про надання дозволу на розроблення проектів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок

Дата: 27.04.2021 15:27
Кількість переглядів: 108

 

УКРАЇНА

РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО    РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ     ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

 

     Дев’ята    сесія                                                                        VIІI скликання

 

від 22.04.2021р.                                                                                        № 232

 

Про надання дозволу на розроблення

проектів  землеустрою щодо відведення

земельних ділянок

 

Відповідно до ст.ст. 12,118,121,122, п.21 Перехідних положень Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяви громадян та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та екології, сільська рада

 

 ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл громадянину   Дмитруку Юрію Олександровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,36 га, за адресою с. Лемеші,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  2. Надати дозвіл громадянину Степанюку Максиму Володимировичу  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,17 га, за адресою с. Лемеші вул. Мартинівська,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  3. Надати дозвіл громадянину  Капралюку Миколі Петровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови  орієнтовною площею 0,25 га, за адресою с. Лемеші , вул. Івана Франка, 1А   для будівництва та обслуговування житлового будинку , господарських будівель та споруд з подальшою передачею у власність.
  4. Надати дозвіл громадянину  Коренівському Дмитру Петровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,40 га, за адресою с. Андріяшівка, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  5. Надати дозвіл громадянці  Базилевській Валентині Степанівні  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,32 га, за адресою с. Андріяшівка, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  6. Надати дозвіл громадянину  Богайчуку Сергію Володимировичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,55 га, за адресою с. Андріяшівка, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  7.  Надати громадянину  Михальчуку  Богдану Юрійовичу, дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,25 га, для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою с. Обухівка, вул. Шевченка, 17 із земель житлової та громадської забудови.
  8.  Надати  громадянину Михальчуку  Богдану Юрійовичу, дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,31 га, за адресою с. Обухівка вул. Шевченка, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  9.  Надати  громадянину Бугаєнко Василю Борисовичу, дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,25 га, за адресою с. Обухівка, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  10.  Надати  громадянці Трембіцькій Марині Леонідівні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,15 га, за адресою с. Маркуші, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  11. Надати  громадянину Пухальському Сергію Борисовичу дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,12 га, за адресою с. Обухівка, в межах населеного пункту, для ведення садівництва, з подальшою передачею у власність.     
  12. Надати  громадянину Макарову Сергію Яковичу, дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,50 га, за адресою с. Обухівка вул. Шевченка, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  13. Надати  громадянці Лігуті Зінаїді Вікторівні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,55 га, за адресою с. Обухівка вул. Миру, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  14. Надати громадянину  Нагорнюку Віталію Миколайовичу, дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,25 га, для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою с. Бистрик, вул. Зарічна, 25 із земель житлової та громадської забудови.
  15. Надати громадянину  Кузьмич Володимиру Максимовичу, дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,25 га, для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою с. Бистрик, вул. Зарічна, 27 із земель житлової та громадської забудови.
  16. Надати громадянину  Кузьменко Ігору Севостяновичу, дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,25 га, для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою с. Бистрик, вул. Зоряна, 11 із земель житлової та громадської забудови.
  17. Надати  громадянину Кузьменко Ігору Севостяновичу, дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,37 га, за адресою с. Бистрик вул. Зоряна, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  18. Надати  громадянину Навроцькому Володимиру Йосиповичу, дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,25 га, для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою с. Бистрик, вул. Гагаріна, 71 із земель житлової та громадської забудови.
  19. Надати громадянці  Вовненко Тетяні Василівні  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,25 га, за адресою с.Озадівка, в за межами населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  20. Надати громадянину Панову Геннадію Леонідовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення, рілля,  орієнтовною площею 0,05 га, за адресою с.Бенедівка вул. Шевцової, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  21. Надати дозвіл громадянці  Крисюк Людмилі Євгенівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,40 га, за адресою с. Буряки,вул..Загребельна,  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

          23. .Надати дозвіл громадянину Слюсару Олександру Володимировичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення орієнтовною площею 0,50 га, за межами с.Озадівка  для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

        24.Надати дозвіл громадянину Березенчуку Віктору Йосиповичу на розроблення проекту землеустрою,щодо відведення земельної ділянки в натурі(на місцевості), орієнтовною площею 0,25 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),із земель житлової  та громадської забудови, за адресою   с.Райгородок, вул.. Довженка,15 з послідуючою передачею у власність.

      25.Надати дозвіл громадянину Мацюку Олександру Володимировичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,20 га, за адресою с. Райгородок для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

       26.Надати дозвіл громадянину Мацюку Вадиму Володимировичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,10 га, за адресою с. Райгородок для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

        27.Надати дозвіл громадянину Юхимчуку Володимиру Володимировичу на розроблення проекту землеустрою,щодо відведення земельної ділянки в натурі(на місцевості), орієнтовною площею 0,25 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),із земель житлової  та громадської забудови, за адресою   с.Райгородок, вул.. Зарічна,25 з послідуючою передачею у власність.

         28.Надати дозвіл громадянці Корнійчук Катерині Володимирівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,10 га, за адресою с. Райгородок для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

          29.Надати дозвіл  громадянці Борисовській Лідії Сергіївні на розроблення проекту  землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в натурі(на місцевості), орієнтовною площею 0,25 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),із земель житлової  та громадської забудови, за адресою   с.Райгородок, вул.. Зарічна,4 з послідуючою передачею у власність.

         30.Надати дозвіл громадянці Борисовській Лідії Сергіївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,13 га, за адресою с. Райгородок для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

     31.Надати дозвіл громадянину Андрушенко Володимиру Едуардовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,24 га, за адресою с. Райгородок  , для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

         32. .Надати дозвіл громадянину Степанюку Володимир Миколайовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення орієнтовною площею 2,00 га, за адресою с.Буряки, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

          33.Надати дозвіл громадянину Трохимчуку Олександру Олександровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення орієнтовною площею 2,00 га, за адресою с.Буряки, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

34.Надати  громадянину Тарасюку Тарасу Олександровичу, дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,25 га, для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою с. Велика П’ятигірка, вул. Миру із земель житлової та громадської забудови.

35.Надати громадянину  Єнжиєвському Олександру Броніславовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель реформованого КСП «Райгородок» сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою Райгородоцька сільська рада, за межами населеного пункту с.Райгородок, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

        36. Надати громадянину  Чупріну Олександру Анатолійовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель реформованого КСП «Райгородок» сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою Райгородоцька

сільська рада, за межами населеного пункту с.Райгородок, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

37. Надати громадянину  Капустинському Дмитру Петровичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель реформованого КСП «Райгородок» сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою Райгородоцька сільська рада, за межами населеного пункту с.Мартинівка, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

38. Надати громадянину  Томчуку Олександру Вікторовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель реформованого КСП «Райгородок» сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою Райгородоцька сільська рада, за межами населеного пункту с.Райгородок, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

39. Надати громадянину  Цакоєву Євгену Віталійовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель реформованого КСП «ім..Кірова» сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою Райгородоцька сільська рада, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

 40.Надати дозвіл громадянці Барановській Вірі Антонівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення площею 1,2564 га, кадастровий номер 1820885200:07:000:7267, за адресою Райгородоцька сільська рада, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

  41. Надати  громадянину Терещуку Віталію Володимировичу дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення   орієнтовною площею 0,20га, за адресою Райгородоцька сільська рада, за межами населеного пункту с.Гардишівка, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

    42. Надати  громадянці Гусар Галині Петрівні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель  сільськогосподарського призначення, рілля,   орієнтовною площею 0,15га, за адресою с.Гардишівка, вул. Садова  в межах населеного пункту (присадибна ділянка) для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

   43. Надати  громадянці Лисюк Галині Степанівні, дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель  сільськогосподарського призначення, рілля,  орієнтовною площею

0,15га, за адресою с.Гардишівка вул. Садова, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

    44. Надати громадянину Гнатюк Анатолію Миколайовичу, дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови,  площею 0,25га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, з подальшою передачею у власність, за адресою с. Гардишівка вул. Ново-Садова,26.

45. Надати громадянину  Статіну Ярославу Чеславовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою Райгородоцька сільська рада, за межами населеного пункту с.Райгородок, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

    46. Надати громадянину Рущицю Ігору Ігоровичу, дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови,  площею 0,25га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, з подальшою передачею у власність, за адресою с. Бистрик вул. Зарічна,29.

47. Надати громадянці Рущиць Наталії Миколаївні, дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови,  площею 0,25га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, з подальшою передачею у власність, за адресою с. Бистрик вул. Захисників України,5.

48. Надати громадянці Рущиць Наталії Миколаївні, дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення,  площею 0,25га для ведення особистого селянського господарства, за адресою с. Бистрик вул. Захисників України.

49. Надати громадянці Назимчук Катерині Олександрівні, дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови,  площею 0,25га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, з подальшою передачею у власність, за адресою с. Бистрик вул. Сонячна,4.

50. Надати громадянину Лотоцькому Олександру Юрійовичу, дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови,  площею 0,25га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, з подальшою передачею у власність, за адресою с. Велика П'ятигірка вул. Квітнева,29.

51. Надати громадянці Назимчук Катерині Олександрівні, дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення,  площею 0,25га для ведення особистого селянського господарства, за адресою с. Бистрик вул. Сонячна.

52. Надати громадянці Поляновській Ларисі Анатоліївні, дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення,  площею 1,35 га для ведення особистого селянського господарства, за адресою с. Житенці.

53. Надати громадянину  Раю Євгену Володимировичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель реформованого КСП «ім..Кірова» сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою Райгородоцька сільська рада, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

54. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель житлової та громадської забудови,  орієнтовною площею 0,7 га для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування (під Будинком культури - ЦНАП –Центр «ДІЯ»), за адресою Бердичівський район, с.Райгородок, вул.Соборна,18А.

 

 

Сільський голова                                             Максим САМЧИК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь