Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про припинення права користування земельними ділянками  

Дата: 27.04.2021 15:17
Кількість переглядів: 80

УКРАЇНА

РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО    РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ     ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

 

Дев’ята    сесія                                                                           VIІI скликання

 

від 22.04.2021р.                                                                                         № 250

 

Про припинення права

користування земельними ділянками

 

         Заслухавши інформацію головного спеціаліста відділу земельних відносин, архітектури, містобудування  та благоустрою апарату сільської ради  Нагорнюк І.В., керуючись ст. 12, 122, 141, Земельного кодексу України, ст..12 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи заяви громадян, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Припинити гр. Савін Валентині Олександрівні  право користування земельною ділянкою площею 0,46 га  в  межах населеного пункту с.Райгородок  в зв’язку з добровільною відмовою;

2.Припинити гр. Гуменюк Тетяні  Миколаївні  право користування земельною ділянкою площею 1,00 га «Державний  акт на право постійного користування землею»,серія ЖТ 02-19 №000133 за  межами населеного пункту с.Райгородок  в зв’язку з добровільною відмовою;

3.Припинити гр.Лаучману Віктору Олексійовичу право користування земельною ділянкою площею 0,36 га в с.Лемеші в зв’язку з добровільною відмовою.

4.Припинити гр.Мацюк Людмилі Вікторівні право користування земельною ділянкою площею 0,30 га в с.Райгородок в зв’язку з добровільною відмовою.

5.Припинити гр.Андрушенко Ніні Лернідівні право користування земельною ділянкою площею 0,24 га «Державний Акт на право постійного користування землею» серія ЖТ 02-19 000111 в с.Райгородок, в межах населеного пункту, в зв’язку з добровільною відмовою.

6.Припинити гр. Савчук Раїсі Григорівні право постійного користування  земельною ділянкою згідно Державного акта на право постійного користування землею III-ЖТ № 001031 площею 0,5037га для ведення особистого підсобного господарства, (соціальна сфера), за межами населеного пункту с. Бенедівка Романівського старостинського округу, в зв’язку з добровільною відмовою.

7.Припинити гр. Вітрянюк Зої Йосипівні право постійного користування  земельною ділянкою згідно Державного акта на право постійного користування землею III-ЖТ № 001030 площею 0,5008га для ведення особистого підсобного господарства, (соціальна сфера), за межами населеного пункту с. Бенедівка Романівського старостинського округу, в зв’язку з добровільною відмовою.

8.Припинити гр. Брикар Надії  Миколаївні право постійного користування  земельною ділянкою згідно Державного акта на право постійного користування землею III-ЖТ № 001029 площею 0,5037га для ведення особистого підсобного господарства, (соціальна сфера), за межами  населеного пункту с. Бенедівка Романівського старостинського округу, в зв’язку з добровільною відмовою.

9.Припинити гр. Шевчук Людмилі Вікторівні право постійного користування  земельною ділянкою згідно Державного акта на право постійного користування землею III-ЖТ № 001027 площею 0,5037га для ведення особистого підсобного господарства, (соціальна сфера), за межами  населеного пункту с. Бенедівка Романівського старостинського округу, в зв’язку з добровільною відмовою.

10.Припинити гр. Переуді Броніславі Казимирівні право користування  земельною ділянкою площею 0,5000га для ведення особистого селянського господарства, (соціальна сфера), за межами населеного пункту с. Бенедівка Романівського старостинського округу, в зв’язку з добровільною відмовою.

11.Припинити гр. Крищук Неоліні Вікторівні право постійного користування  земельною ділянкою згідно Державного акта на право постійного користування землею III-ЖТ № 001026 площею 0,5037га для ведення особистого підсобного господарства, (соціальна сфера), за межами населеного пункту с. Бенедівка Романівського старостинського округу, в зв’язку з добровільною відмовою.

12.Припинити гр. Крищуку Юлію Анатолійовичу  право постійного користування  земельною ділянкою згідно Державного акта на право постійного користування землею III-ЖТ № 001025 площею 0,5037га для ведення особистого підсобного господарства, (соціальна сфера), за межами населеного пункту с. Бенедівка Романівського старостинського округу, в зв’язку з добровільною відмовою.

13.Припинити гр. Мордвіновій Вікторії Віталіївні право постійного користування  земельною ділянкою згідно Державного акта на право постійного користування землею III-ЖТ № 001028 площею 0,5037га для ведення особистого підсобного господарства, (соціальна сфера), за межами населеного пункту с. Бенедівка Романівського старостинського округу, в зв’язку з добровільною відмовою.

14.Припинити гр. Навроцького Віталія Володимировича право користування земельною ділянкою площею 0,25 га  в межах  с.Бистрик, по вулиці Гагаріна, 71 в зв’язку з добровільною відмовою.

15.Припинитигр.Коренівському Петру Петровичу  правокористування земельною ділянкоюплощею0,4 га (город) в  межахнаселеного пункту с.Андріяшівка в зв’язку з добровільноювідмовою;

16.Припинити гр.Гаврилюк Валентині Володимирівні право користування земельною ділянкою площею 0,27 га (город) за межами населеного пункту с.Мартинівка в зв’язку з добровільною відмовою.

17.Припинити гр.Закусило Віріт Василівні право користування земельною ділянкою площею 0,15 га (город) за межами населеного пункту с.Гардишівка в зв’язку з добровільною відмовою.

18.Припинити гр.Іщуку Володимиру Володимировичу право користування земельною ділянкою площею 0,30 га (город) за межами населеного пункту с.Гардишівка в зв’язку з добровільною відмовою.

19. Головному спеціалісту відділу земельних відносин, архітектури, містобудування та благоустрою апарату сільської ради Нагорнюк І.В. внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.

 

           Сільський голова                                                    Максим  САМЧИК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь