Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про   Програму   фінансування розвитку         сфери      охорони здоров'я Райгородоцької сільської ради  на 2021-2023 роки

Дата: 23.02.2021 17:03
Кількість переглядів: 131

УКРАЇНА

                                  РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА         

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

Сьома сесія                                                                                    VІІІ скликання

від 18.02.2021р.                                                                                             № 137

 

 

Про   Програму   фінансування

розвитку         сфери      охорони

здоров'я Райгородоцької сільської

ради  на 2021-2023 роки

 

 

Керуючись ст. ст. 43, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 78 Господарського кодексу України,  Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», з метою підвищення якості та доступності надання кваліфікованої медичної допомоги населенню, забезпечення стабільного розвитку  сфери охорони здоров’я, враховуючи рекомендації постійної комісії сільської ради з питань бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити Програму фінансування розвитку сфери охорони здоров’я Райгородоцької сільської ради на 2021-2023 роки (додається).

2. Щорічно передбачати в сільському бюджеті  кошти на реалізацію основних заходів програми в межах фінансових можливостей сільського бюджету.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з гуманітарних питань, регламенту, депутатської етики, законності та правопорядку.

 

Сільський голова                                                                        Максим САМЧИК

 

 

                                                           Додаток

 до рішення сільської ради

                                                                                   від 18.02.2021 року  №  137                     

 

 

                                        

 

 

 

 

 

 

Програма

фінансування розвитку сфери охорони здоров'я

Райгородоцької сільської ради

на 2021-2023 роки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.Паспорт

Програми фінансування розвитку  сфери охорони здоров'я Райгородоцької сільської ради  на 2021-2023 роки

 

 

1.

Ініціатор розроблення Програми

Райгородоцька сільська рада

 

Підстави для прийняття Програми

 Основи законодавства України про охорону здоров’я, ст.71,91 Бюджетного кодексу України, Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні»

2.

Розробник Програми

Райгородоцька сільська рада

3.

Співрозробники Програми

КНП «ЦРЛ Бердичівського району»,

КНП«Стоматологічна поліклініка Бердичівського району»

4.

Відповідальний                 виконавець Програми

КНП «ЦРЛ Бердичівського району»,

КНП«Стоматологічна поліклініка Бердичівського району»

5.

              • Програми

 Райгородоцька сільська рада, КНП «ЦРЛ Бердичівського району»,

КНП«Стоматологічна поліклініка Бердичівського району»

6.

Термін реалізації Програми

2021-2023 роки

7.

Перелік бюджетів, які беруть участь у виконанні Програми

Обласний бюджет, сільський бюджет, інші джерела, не заборонені чинним законодавством

8.

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації Програми, з урахуванням потреби до кінця 2023 року

На 2021рік -тис. грн.

На 2022рік –тис. грн.

На 2023 рік - тис. грн.

Загальний обсяг фінансових ресурсів фінансової підтримки може змінюватися в сторону збільшення за рахунок  об’єктивних змін у економічних процесах.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Загальна частина

          Стан здоров’я населення - це найважливіший чинник соціально-економічного розвитку суспільства. Здоров’я людини є непересічною цінністю, має важливе значення у житті кожного, становить ключовий аспект національної безпеки, визначає можливості досягнення індивідуального і суспільного добробуту та благополуччя, перспективи стійкого розвитку будь-якої країни в цілому і кожної територіальної одиниці окремо. Визначаючи здоров’я одним з невід’ємних прав людини, усі країни світового співтовариства докладають зусиль для його збереження та зміцнення.

         Головною метою діяльності в галузі охорони здоров'я і надалі залишається наближення висококваліфікованих та якісних медичних послуг до всіх верств населення, профілактика та забезпечення раннього виявлення захворювань, підвищення рівня ефективності використання ресурсів,  формування мотивації до здорового способу життя населення та покращення.

          В рамках проведення медичної реформи та з метою впровадження основних принципів децентралізації  виникла нагальна потреба формування КНП  медичних закладів з надання  вторинної медичної допомоги.    Основними складовими у забезпеченні висококваліфікованої медичної допомоги населенню є первинна та вторинна допомога, яка надається  центром первинної медико-санітарної допомоги,  стаціонарними та поліклінічним відділенням  районної лікарні, стоматологічною поліклінікою. Одним із чинників забезпечення повномірної та кваліфікованої медичної допомоги населенню є створення належної матеріально-технічної бази лікувальних закладів.

         Зростання захворюваності серед населення від туберкульозу, онкологічних, серцево-судинних та неврологічних захворювань, бронхолегеневої патології, ускладнень виразкової хвороби шлунка, збільшення післяопераційних ускладнень потребує пошуку нових ресурсів, використання високих технологій, удосконалення принципів практичної медицини в поліклінічних умовах та умовах стаціонарних відділень лікувально-профілактичних закладів та прийняття невідкладних заходів.

Тому, Програма фінансування розвитку сфери охорони здоров'я  має за мету надання висококваліфікованої лікувально-діагностичної допомоги дорослому і дитячому населенню.

 Програма розроблена  на підставі Закону України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення», Цивільного кодексу України, Господарського кодексу України, Бюджетного кодексу України, Розпорядження КМУ від 30.11.2016 № 1013-р., «Про схвалення Концепції реформи фінансування системи охорони здоров’я», Методичних рекомендацій з питань перетворення закладів охорони здоров’я з бюджетних установ у комунальні некомерційні підприємства.

         Лікувально-діагностична, медична допомога за різними профілями дорослому та дитячому населенню надається КНП «ЦРЛ Бердичівського району», КНП «Стоматологічна поліклініка Бердичівського району».

         Враховуючи впровадження заходів з реформування охорони здоров’я (автоматизація робочих місць усіх лікарів, забезпечення їх медичною інформаційною системою та приєднанням до Інтернет-мережі, укладення договору Підприємства з Національною службою здоров’я, впровадження  програми стратегічних закупівель амбулаторної спеціалізованої допомоги, метою якої є посилення первинного рівня надання медичної допомоги за рахунок мікс-послуг вторинного рівня, забезпечення можливості надання телемедичних послуг) та необхідність виконання зобов’язань з виплати заробітної плати працівникам, розрахунків за енергоносії, придбання медикаментів, функціональних призначень та покращення матеріально-технічної бази, виникає гостра потреба у надані фінансової підтримки розвитку закладів вторинної ланки медицини.

         Концепція реформування передбачає створення належних відповідних умов для надання якісної та своєчасної медичної допомоги на вторинному рівні. Одним з основних заходів впровадження реформи фінансування системи охорони здоров’я є проведення реорганізації державних та комунальних медичних закладів у повноцінні суб’єкти господарської діяльності — державні та комунальні некомерційні підприємства. Це здійснюється з метою запровадження в подальшому принципу «гроші ходять за пацієнтом», а не за інфраструктурою закладів охорони здоров’я.

 

2. Опис проблеми вторинного рівня медичної допомоги на розв’язання яких спрямована Програма

Фінансування медичних закладів охорони здоров’я  на державному рівні є вкрай недостатнім і таким, що не забезпечує виконання у повному обсязі вимог Конституції України, а саме ст. 49 «Кожен має право на охорону здоров'я, медичну допомогу та медичне страхування».  Недостатність обсягів  власних коштів та дефіцит державних ресурсів  фактично затримує трансформування медичних закладів вторинного рівня.

Щоб втілити зміни на вторинній ланці необхідно залучення   додаткових фінансових ресурсів , а також  консолідації бюджетів різних рівнів для оплати послуг, які будуть надаватися комунальними некомерційними підприємствами.

  Покращення якості вторинного рівня надання медичної допомоги можливе лише при впровадженні нових інноваційних методів діагностики та лікування, закупівлі сучасного медичного обладнання та матеріальній мотивації праці медичних працівників.

 Основними медичними закладами для надання  вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги  в громаді є Комунальне некомерційне підприємство «Центральна районна лікарня Бердичівського району» та КНП «Бердичівська районна стоматологічна поліклініка» Гришковецької селищної, Райгородоцької, Семенівської та Швайківської сільських рад

Основними шляхами розв’язання проблеми є:

- забезпечення повноцінної медичної допомоги жителям та проведення відповідної профілактичної роботи. Для цього є потреба в проведенні відповідного технічного оснащення (закупівля медичного обладнання), організаційно-правові  та освітньо-кваліфікаційні заходи;

- консультації щодо профілактики, діагностики, лікування хвороб, травм, отруєнь, патологічних, фізіологічних (під час вагітності) станів, а також щодо ведення здорового способу життя;

- взаємодія з суб’єктами надання  третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги з метою своєчасного діагностування та забезпечення дієвого лікування хвороб, травм, отруєнь, патологічних, фізіологічних (під час вагітності) станів з урахуванням особливостей стану здоров’я пацієнта;

- організація відбору та спрямування хворих на консультацію та лікування до закладів охорони здоров’я та установ, що надають третинну (високоспеціалізовану) медичну допомогу, а також відбору хворих на санаторно-курортне лікування та реабілітацію у визначеному законодавством порядку;

- забезпечення дотримання міжнародних принципів доказової медицини та галузевих стандартів у сфері охорони здоров’я;

- упровадження нових форм та методів профілактики, діагностики, лікування та реабілітації захворювань та станів;

- проведення експертизи тимчасової непрацездатності та контролю за видачею листків непрацездатності;

- направлення на медико-соціальну експертизу осіб зі стійкою втратою працездатності;

- участь у проведенні інформаційної та освітньо-роз’яснювальної роботи серед населення щодо формування здорового способу життя;

- участь у державних та регіональних програмах щодо організації пільгового забезпечення лікарськими засобами населення у визначеному законодавством порядку та відповідно до фінансового бюджетного забезпечення галузі охорони здоров’я;

- участь у державних та регіональних програмах щодо скринінгових обстежень, профілактики, діагностики та лікування окремих захворювань у порядку визначеному відповідними програмами та законодавством.

- надання рекомендацій органам місцевого самоврядування щодо розробки планів розвитку вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги  ;

- визначення потреби структурних підрозділів  та населення у лікарських засобах, виробах медичного призначення, медичному обладнанні та транспортних засобах для забезпечення населення доступною, своєчасною та якісною медичною допомогою;

- моніторинг забезпечення та раціональне використання лікарських засобів, виробів медичного призначення, медичного обладнання та транспортних засобів;

- забезпечення підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників КНП району;

- зберігання, перевезення, придбання,  відпуск, використання, знищення наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів, замісників їх аналогів, отруйних та сильнодіючих речовин (засобів) згідно з вимогами чинного законодавства України;

- закупівля, зберігання та використання ресурсів, необхідних для надання медичних послуг, зокрема лікарських засобів (у т.ч. наркотичних засобів та прекурсорів), обладнання та інвентарю;

- координація діяльності лікарів із надання первинної медичної допомоги з іншими суб’єктами надання медичної допомоги, зокрема закладами вторинної та третинної медичної допомоги, санаторіїв, а також з іншими службами, що опікуються добробутом населення, зокрема соціальними  службами, та правоохоронними органами;

- надання платних послуг із медичного обслуговування населення відповідно до чинного законодавства України;

- надання елементів паліативної допомоги пацієнтам на останніх стадіях перебігу невиліковних захворювань, яка включає комплекс заходів, спрямованих на полегшення фізичних та емоційних страждань пацієнтів, моральну підтримку членів їх сімей.

 

3. Мета програми

Метою прийняття та реалізації Програми є:

-  забезпечення належного фінансування потреб вторинної ланки для  пріоритетного розвитку вторинної  медичної допомоги, оновлення матеріально-технічної бази, поліпшення забезпечення кваліфікованими медичними кадрами та матеріальної мотивації праці медичних працівників;

- об’єднання зусиль органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, керівників підприємств, установ, організацій, що здійснюють діяльність на території сільських та селищного населених пунктів в напрямку підвищення стандартів життя, модернізації та зміцнення матеріально – технічної бази закладів охорони здоров’я району, оснащення їх необхідним медичним обладнанням, комп′ютерною технікою, автотранспортом, поліпшення умов праці медичних працівників, що допоможе забезпечити населення району якісними медичними послугами, вирішить питання кадрового забезпечення медичними працівниками закладів охорони здоров’я у сільській місцевості.

Основними завданнями програми є:

- укріплення та оновлення матеріально-технічної бази, поліпшення забезпечення кваліфікованими медичними кадрами та матеріальної мотивації праці медичних працівників, забезпечення належного фінансування потреб вторинної ланки;

- забезпечення лікарськими засобами та виробами медичного призначення для надання медичної допомоги мешканцям Бердичівського району, в тому числі пільгових категорій населення;

- забезпечення  коштами  поточних ремонтів приміщень КНП «Центральна районна лікарня Бердичівського району» та КНП  «Бердичівська районна стоматологічна поліклініка»;

- відшкодування витрат  на оплату  комунальних послуг та енергоносіїв лікувально-профілактичних закладів;

- придбання медичного обладнання;

- відшкодування витрат на пільгове зубопротезування;

- лікування пільгових категорій населення;

- проведення ремонту медичного обладнання;

- придбання паливно-мастильних матеріалів для автотранспорту;

- придбання автозапчастин для автотранспорту;

- придбання комп’ютерної , офісної техніки  та відповідного програмного забезпечення (поліклініки, стаціонару);

- витрати на заробітну плату і нарахування на оплату праці

- придбання предметів, матеріалів, обладнання та інвентарю для потреб;

- оплата капітального ремонту, реконструкції об’єктів КНП«Центральна районна лікарня Бердичівського району» та КНП  «Бердичівська районна стоматологічна поліклініка»;

- відшкодування суб’єктам господарювання вартості витрат, пов’язаних з відпуском лікарських засобів за рецептами безкоштовно і на пільгових умовах громадянам, які мають право згідно чинного законодавства;

- оплата медичних послуг;

-придбання обладнання і предметів довгострокового  користування;

-відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань.

-Інші  послуги та  предмети, матеріали для потреб КНП .

4. Шляхи і способи розв’язання проблем

Оптимальним варіантом розв’язання проблем даної Програми є:

- підвищення мотивації праці медичних працівників;

- удосконалення матеріально-технічної бази охорони здоров?я відповідно до світових стандартів, запровадження правових, економічних, управлінських механізмів, забезпечення конституційних прав громадян на охорону здоров’я, а саме оснащення структурних підрозділів закладу медичною апаратурою,  обладнанням та інструментарієм відповідно до табеля оснащення затвердженого Наказом Міністерства охорони здоров’я України від 02.03.2011 р.  № 127  «Про затвердження Примірних табелів оснащення медичною технікою та виробами медичного призначення центральної районної (районної) та центральної міської (міської) лікарень»;

- впровадження системи персоніфікованого електронного реєстру громадян та сучасних інформаційних і телемедичних технологій в діяльності вторинного рівня надання медичної допомоги;

- забезпечення населення ефективними, безпечними і якісними лікарськими засобами, імунологічними препаратами та виробами медичного призначення та зубопротезування ;

- забезпечення санітарним транспортом з відповідним медичним оснащенням, що створить необхідні умови для безпечного транспортування хворих в заклади третинного рівня;

- впровадження інформаційно-аналітичної підтримки розвитку вторинного рівня медичної допомоги, що забезпечить контроль за лікувально-діагностичним процесом та здійсненням профілактичних заходів, наданням лікувально-профілактичним закладом медичних послуг, підвищить оперативність роботи лікаря, покращить систему планування і аналізу статистичної звітності;

- створення сучасної інноваційної моделі надання медичних послуг населенню через впровадження інформаційно-аналітичної та пошукової систем, покращення матеріально-технічної бази, модернізації медичного обладнання комунальних некомерційних підприємств;

- розширення профілів надання стаціонарної допомоги, створення поліклінічного профілю консультативного та профілактичного напрямку, розвитку реабілітаційних та паліативних напрямків.

5. Джерела та обсяги фінансування Програми

 

 Фінансове забезпечення Програми здійснюється за рахунок коштів державного, обласного, селищного та сільських бюджетів територіальних громад, залучення додаткових коштів для розвитку якісної  медицини, не заборонених чинним законодавством України.

Кошти, отримані за результатами діяльності, використовуються КНП району на виконання запланованих заходів Програми.

Фінансова підтримка є безповоротною. Прогнозовані суми фінансової підтримки наведені в додатку до Програми.

Виконання Програми у повному обсязі можливе лише за умови стабільного фінансування її складових.

Обсяг фінансування Програми визначається щороку, виходячи з конкретних завдань та реальних можливостей.

6. Очікувані результати виконання Програми

Виконання Програми дасть змогу:

- підвищити ефективність роботи КНП району, сприяти подоланню несприятливих демографічних тенденцій на території району;

- збільшити питому вагу якісних  медичних послуг на вторинному рівні, що забезпечить зменшення потреби у дорогих видах медичної допомоги на третинному рівні;

- покращити забезпечення амбулаторних та стаціонарних підрозділів  закладу медичною апаратурою,  обладнанням та інструментарієм відповідно до табеля оснащення затвердженого Наказом Міністерства охорони здоров’я України від 02.03.2011 р.  № 127  «Про затвердження Примірних табелів оснащення медичною технікою та виробами медичного призначення центральної районної (районної) та центральної міської (міської) лікарень»;

- поліпшити якість стаціонарного лікування пільгових категорій населення;

- гарантувати надання невідкладної медичної допомоги;

- охопити населення профілактичними рентгенологічними дослідженнями з метою своєчасного виявлення захворювання на туберкульоз на ранніх стадіях, що  забезпечить значне підвищення ефективності та якості надання медичної допомоги на початковій стадії, попередить виникнення туберкульозу з деструкцією та дасть змогу покращити якість життя пацієнтів;

- сформувати систему доступних та високоякісних медичних послуг на амбулаторному та стаціонарному етапах;

- покращити ранню діагностику захворювань серцево-судинної системи, онкологічної патології, що знизить показники смертності і інвалідності від даної патології;

- забезпечити етапність надання медичної допомоги населенню району згідно затверджених маршрутів пацієнта;

- своєчасну вакцинацію проти інфекцій керованих специфічними засобами імунопрофілактики;

- покращити рівень забезпечення санітарним автотранспортом з відповідним медичним оснащенням, що створить необхідні умови для безпечного транспортування хворих в заклади третинного рівня;

- забезпечити автоматизованими робочими місцями, інтернет-зв?язком та медичними інформаційними системами кожне робоче місце лікаря з метою впровадження електронної системи обміну медичною інформацією, реформування фінансування системи охорони здоров?я;

- забезпечити проведення медичних оглядів працівників дошкільних закладів та шкіл району;

- забезпечити оптимальний температурний режим та інші умови згідно санітарних вимог для оптимального перебування пацієнтів та роботи медичного персоналу в структурних підрозділах КНП «Центральна районна лікарня Бердичівського району» та КНП «Бердичівська районна стоматологічна поліклініка».

7. Координація та контроль за ходом виконання Програми

Координацію роботи по виконанню Програми здійснює Райгородоцька сільська рада, яка визначена Головним розпорядником бюджетних коштів закладів охорони здоров’я Бердичівського району згідно прийнятих рішень співвласників - Гришківецької селищної, Семенівської та Швайківської сільських територіальних громад. Виконавці Програми КНП «Центральна районна лікарня Бердичівського району» та КНП  «Бердичівська районна стоматологічна поліклініка» щоквартально проводять аналіз результатів фінансово-господарської діяльності, стану та ефективності використання бюджетних коштів та надає фінансовому відділу Райгородоцької сільської ради і головному розпоряднику коштів пропозиції  щодо коригування суми фінансування.

8. Прикінцеві положення

Програма визначає мету, завдання і шляхи розвитку вторинного рівня медичних закладів на 2021-2023 роки, враховуючи стратегічні завдання та прогнозовані обсяги фінансового забезпечення.

Програма має відкритий характер і може доповнюватись (змінюватись) в установленому чинним законодавством порядку в залежності від потреб поточного моменту (прийняття нових нормативних актів, затвердження та доповнення регіональних медичних програм, змінних фінансово-господарських можливостей громади).

Програма розрахована на 3 роки, має завдання, які направлені на виконання заходів Програми адаптованих до рівня потреб та можливостей, реалізація Програми буде здійснюватися шляхом співпраці медичних закладів вторинного рівня та органів місцевого самоврядування у визначених напрямках діяльності.  

 

 

Сільський голова                                            Максим САМЧИК

Додаток 1

до Програми фінансування розвитку сфери

 охорони здоров’я у  Бердичівському районі на 2021-2023 роки

План заходів

районної програми фінансування розвитку КНП «Стоматологічна поліклініка Бердичівського району» Гришковецької селищної, Райгородоцької, Семенівської та Швайківської сільських рад

 на 2021-2023 роки

№ з/п

Назва напряму діяльності (пріоритетні завдання)

Перелік заходів програми

Джерела фінансування

Запланована потреба у видатках

2021 рік

тис. грн.

 

Запланована потреба у видатках

2022 рік

тис. грн.

Запланована потреба у видатках

2023 рік

тис. грн..

1

Забезпечення соціальних гарантій

Оплата праці і нарахування на заробітну плату

Державний бюджет

1730

 

50

1903

 

60

2090

 

70

Обласний бюджет

Бюджети ОТГ

Інші кошти не заборонені чинним законодавством

2.

Придбання предметів, матеріалів, обладнання та інвентарю

- господарчих, будівельних, електротоварів, меблів та інших малоцінних предметів;

- паливно-мастильних матеріалів,

- білизни;

- придбання комплектувальних виробів і деталей для ремонту всіх видів медичного  обладнання;

- канцелярського та письмового приладдя;

-бланків, паперу та інш.;

- інших товарів

Державний бюджет

68

75

82

Обласний бюджет

Бюджети ОТГ

Інші кошти не заборонені чинним законодавством

3

Придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів

- лікарських засобів, виробів медичного призначення;

 

Державний бюджет

120

132

145

Обласний бюджет

Бюджети ОТГ

Інші кошти не заборонені чинним законодавством

4

Оплата послуг (крім комунальних):

Згідно укладених  договорів на оплату послуг

Державний бюджет

60

66

73

Обласний бюджет

Бюджети ОТГ

Інші кошти не заборонені чинним законодавством

5

Видатки на відрядження

Згідно графіку  підвищення кваліфікації

Державний бюджет

 

 

 

Обласний бюджет

Бюджети ОТГ

Інші кошти не заборонені чинним законодавством

6

Оплата комунальних послуг та енергоносіїв

Згідно укладених договорів на відшкодування комунальних  послуг

Державний бюджет

102,5

 

50

113

 

60

124

 

70

Обласний бюджет

Бюджети ОТГ

Інші кошти не заборонені чинним законодавством

7

Інші виплати населенню

оплата зубопротезування та відшкодування витрат, пов’язаних з пільговим зубопротезуванням  громадянам, які мають на це право відповідно до законодавства

Державний бюджет

30

33

36

Обласний бюджет

Бюджети ОТГ

Інші кошти не заборонені чинним законодавством

8

Капітальні видатки

- придбання обладнання і предметів довгострокового користування:

 

Державний бюджет

100

110

121

Обласний бюджет

Бюджети ОТГ

Інші кошти не заборонені чинним законодавством

 

Всього

 

 

2210,5

2432,0

2671,0

 

 

Директор                                                                                                      З.М. Яценко

Додаток 2

до Програми фінансування розвитку сфери

 охорони здоров’я у Бердичівському районі на 2021-2023 роки

План заходів

районної програми фінансування розвитку Комунального некомерційного підприємства  «Центральна районна лікарня Бердичівського району» Гришковецької селищної, Райгородоцької, Семенівської та Швайківської сільських рад

 на 2021-2023 роки

№ з/п

Назва напряму діяльності (пріоритетні завдання)

Перелік заходів програми

Джерела фінансування

Запланована потреба у видатках

2021 рік, тис.грн.

 

Запланована потреба у видатках

2022 рік, тис.грн.

Запланована потреба у видатках

2023 рік, тис.грн.

 

1

Забезпечення соціальних гарантій

Оплата праці і нарахування на заробітну плату

Державний бюджет

26 738,8

29 412,7

32 354,0

Обласний бюджет

Бюджети ОТГ

Інші кошти не заборонені чинним законодавством

2.

Придбання предметів, матеріалів, обладнання та інвентарю

- господарчих, будівельних, електротоварів, меблів та інших малоцінних предметів;

- паливно-мастильних матеріалів,

- білизни;

- придбання комплектувальних виробів і деталей для ремонту всіх видів медичного  обладнання;

- канцелярського та письмового приладдя;

-бланків, паперу та інш.;

- інших товарів

Державний бюджет

 

326,0

 

358,6

 

394,5

Обласний бюджет

Бюджети ОТГ

Інші кошти не заборонені чинним законодавством

3

Придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів

- лікарських засобів, виробів медичного призначення;

 

Державний бюджет

2 500,8

2 750,9

3 026,0

Обласний бюджет

Бюджети ОТГ

Інші кошти не заборонені чинним законодавством

 

 

4

Продукти харчування

  • Придбання продуктів харчування

Державний бюджет

640,0

704,0

774,4

Районний бюджет

Бюджети ОТГ

Інші кошти не заборонені чинним законодавством

5

Оплата послуг (крім комунальних):

Згідно укладених  договорів на оплату послуг

Державний бюджет

492,8

542,1

596,3

Обласний бюджет

Бюджети ОТГ

Інші кошти не заборонені чинним законодавством

6

Оплата комунальних послуг та енергоносіїв

Згідно укладених договорів на відшкодування комунальних  послуг

Державний бюджет

2 500,0

2750,0

3 025,0

Обласний бюджет

Бюджети ОТГ

Інші кошти не заборонені чинним законодавством

7

Інші виплати населенню

 Відшкодування пільгових медикаментів виплата пільгових пенсій  

Державний бюджет

190,0

209

230,0

Обласний бюджет

Бюджети ОТГ

Інші кошти не заборонені чинним законодавством

8

Капітальні видатки

- придбання обладнання і предметів довгострокового користування:

 

Державний бюджет

8 750,0

3 500,0

3 500,0

Обласний бюджет

Бюджети ОТГ

Інші кошти не заборонені чинним законодавством

 

Всього

 

 

42 138,4

40 227,3

43 900,2

 

 

Директор                                                                                                        Мирончук А.П.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь