Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про надання дозволу на розроблення проектів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок

Дата: 23.02.2021 16:38
Кількість переглядів: 70

УКРАЇНА

  РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА   

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

 

Сьома сесія                                                                                   VIIІ скликання

 

від 18.02.2021р.                                                                                         № 165

 

Про надання дозволу на розроблення

проектів  землеустрою щодо відведення

земельних ділянок

 

Відповідно до ст.ст. 12,118,121,122 п.21 Перехідних положень Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяви громадян та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та екології, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл громадянину  Лотоцькому Віктору Аполінарієвичу  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,18 га, за адресою с. Велика Пятигірка,  вул. Миру, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  2. Надати дозвіл громадянці Гайка Наталії Альфредівні, дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель  запасу сільськогосподарського призначення орієнтовною площею 0,05 га, за адресою с.Романівка вул. Воронцова, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  3. Надати  громадянці Томчук Валентині Іванівні, дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,29 га, за адресою с. Маркуші, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  4. Надати  громадянці Болєлій Антоніні Вікторівні, дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,35 га, за адресою с. Маркуші, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.      
  5. Надати громадянину  Поліщуку Олександру Антоновичу, дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,25 га, для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою с. Райгородок, вул. Космонавтів, 7 із земель житлової та громадської забудови.
  6. Надати громадянину Поліщуку Олександру Антоновичу,  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,12 га, за адресою с. Райгородок, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  7. Надати громадянці Сироватській Лесі Віталіївні,  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,20 га, за адресою с. Маркуші, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  8. Надати громадянину   Чайкі Олексію Вікторовичу, дозвіл на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності орієнтовною площею 2,00 га, за адресою  за межами с. Райгородок , для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  9. Надати громадянину   Свиридюку Василю Володимировичу, дозвіл на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу комунальної власності орієнтовною площею 2,00 га, за адресою  за межами с. Райгородок , для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  10. Надати громадянину  Мадай Івану Васильовичу, дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,33 га, за адресою с. Лемеші, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  11. Надати громадянці  Лінійчук Валентині Михайлівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,15 га, за адресою с.Мартинівка вул..Садова, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  12. Надати громадянці  Степанюк Оксані Степанівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,30 га, за адресою с.Андріяшівка, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  13. Надати громадянці  Мельничук Антоніні Олександрівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,18 га, за адресою с.Велика Пятигірка  вул..Миру, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  14. Надати громадянці  Іщук Олені Йосипівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,37 га, за адресою с.Мартинівка, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  15. Надати громадянину Дем’янчуку Петру Сергійовичу  дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,04 га, за адресою с.Мартинівка вул..Садова, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  16. Надати громадянину  Дем’янчуку Петру Сергійовичу  , дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,25 га, для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою с.Мартинівка , вул.Садова,53Б із земель житлової та громадської забудови.
  17. Надати громадянці  Перепечай Анні Михайлівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою за межами  с.Райгородок, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  18. Надати громадянці  Ніколенко Марині Ігорівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,12 га, за адресою с.Бистрик вул.Сонячна, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  19. Надати громадянці  Вітрук Юлії Іванівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,20 га, за адресою с.Райгородок вул..Свободи, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  20. Надати громадянину   Івасюку Денису Володимировичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель  сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою за межах населеного пункту с.Бистрик, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  21. Надати громадянці  Коваль Ользі Олексіївні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,25 га, за адресою с.Озадівка, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  22. Надати громадянину  Ковалю Руслану Олексійовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,25 га, за адресою с.Озадівка, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  23. Надати громадянину  Завадському Євгенію Юліановичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,71 га, за адресою с.Кустин вул.Лісова, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  24. Надати громадянці  Кідрук Тетяні Василівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,34 га, за адресою с.Гардишівка вул.Гагаріна, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  25. Надати громадянину  Мельнику Анатолію Миколайовичу , дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,25 га, для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою с.Бистрик, вул.Зарічна,22 із земель житлової та громадської забудови.
  26. Надати громадянину Корнійчуку Ігорю Сергійовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,60 га, за адресою за межами населеного пункту с.Бередівка, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  27. Надати громадянину  Зеленюку Анатолію Михайловичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,70 га, за адресою в межах населеного пункту с.Кустин, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

 

 

 

    Сільський голова                                               Максим  САМЧИК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь