Райгородоцька громада
Житомирська область, Бердичівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про надання дозволу на розроблення проектів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок

Дата: 27.01.2021 12:22
Кількість переглядів: 85

Україна

  РАЙГОРОДОЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА   

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

 

Шоста сесія                                                                               VIIІ скликання

 

 від  22.01. 2021 р.                                                                                   № 125

 

Про надання дозволу на розроблення

проектів  землеустрою щодо відведення

земельних ділянок

 

Відповідно до ст.ст. 12,118,121,122 ,134 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяви громадян та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, архітектури та екології, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Надати дозвіл громадянці  Аксюк Ніні Василівні  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,72 га, за адресою с. Лемеші,  вул. І.Франка, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  2. Надати громадянці  Базилевській Наталії Миколаївні, дозвіл на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення з  подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,15 га, за адресою с. Андріяшівка  в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  3. Надати громадянці  Крикотнюк Лілії Анатоліївні, дозвіл на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення з  подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,54 га, за адресою с. Андріяшівка  в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  4. Надати громадянці  Міронюк Оксані Михайлівні , дозвіл на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення з  подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,55 га, за адресою с. Лемеші  вул.І.Франка, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  5. Надати громадянину   Міронюку Олександру Леонідовичу, дозвіл на розроблення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення з  подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,32 га, за адресою с. Лемеші  в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  6. Надати  громадянину Морозу Віктору Вікторовичу , дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,10 га, за адресою с. Маркуші, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  7.  Надати  громадянці Ілюченко Наталії Михайлівні, дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,44 га, за адресою с. Райгородок, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  8.   Надати  громадянці Муляр Тамарі Станіславівні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,72 га, за адресою с. Райгородок, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  9.    Надати  громадянці Грабовській Світлані Алімівні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,25 га, за адресою с. Райгородок, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  10. Надати громадянину  Лисюку  Андрію Вікторовичу, дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,08 га, для ведення особистого селянського господарства, за адресою с.Мирне,вул. Козацька , із земель сільськогосподарського призначення.

 

  1.  Надати громадянці  Лотоцькій Раїсі Володимирівні, дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,27 га, для ведення особистого селянського господарства, за адресою с.Велика П’ятигірка, вул.Миру,  із земель сільськогосподарського призначення.
  2. Надати громадянці  Лотоцькій Раїсі Володимирівні, дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,25 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою с.Велика П’ятигірка, вул.Миру, 62 із житлової та громадської забудови.
  3. Надати громадянці  Баренко Наталії Юліївні, дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,22 га, для ведення особистого селянського господарства, за адресою с.Озадівка, вул.Молодіжна,  із земель сільськогосподарського призначення.
  4. Надати громадянину  Баренко Миколі Олександровичу, дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,20 га, для ведення особистого селянського господарства, за адресою с.Озадівка,   із земель сільськогосподарського призначення.
  5.  Надати громадянці  Семенюк Майї Миколавні дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею у власність орієнтовною площею 0,25 га, для ведення особистого селянського господарства, за адресою с.Велика П’ятигірка, вул.Польова,  із земель сільськогосподарського призначення.
  6. Надати  Приватному підприємству «Борис» дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки подальшою передачею у оренду орієнтовною площею 0,80 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, за адресою с.Мирне, вул. Козацька,7а , із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.
  7. Надати  громадянці Петрук Валентині Евгеніївні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 0,22 га, за адресою с. Мартинівка, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  8. Надати  громадянці Федорчук Ірині Юріївні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 1,00 га, за адресою с.Житинці, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  9. Надати  громадянці Кравченко Ірині Миколаївні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель реформованого КСП «Україна»  сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 1,00 га, за адресою с.Житинці, за межами населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  10. Надати  громадянці  Чміль Наталії  Миколаївні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 1,00 га, за адресою с.Житинці, в межах населеного пункту, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.
  11. Надати  громадянину  Вахніцькому Олегу Вікторовичу дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель запасу сільськогосподарського призначення  орієнтовною площею 2,00 га, за адресою с.Житинці, для ведення особистого селянського господарства, з подальшою передачею у власність.

 

 

Сільський голова                                               Максим  САМЧИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь